реклама

реклама Делікат

реклама

Після довіреної особи В.Януковича Петра Душейка, Олексій Малиновський - другий політик з непомаранчевого табору - який засуджує політику губернатора Сергія Тулуба

Після довіреної особи В.Януковича Петра Душейка, Олексій Малиновський - другий політик з непомаранчевого табору - який засуджує політику губернатора Сергія Тулуба

Єдиний політик, хто не підтримав підписання 11 жовтня ініційованої владою резолюції про чесні вибори між громадськими організаціями та політичними партіями Черкащини, – це секретар Політради Соцпартії України, перший секретар Черкаського обкому СПУ Олексій Малиновський. Він виступив на засідання від імені своєї парторганізації з обґрунтуванням своєї позиції.

– Я привів факти про те, що влада сьогодні усіма можливими і неможливими способами позаганяла у Партію регіонів активістів з інших партій, шантажує їх і таким чином створила базу під нечесні вибори, – розповів Олексій Петрович «Прочерку».

Як вже повідомляв «Прочерк», списки Соціалістичної партії Чорнобаївська районна виборча комісія не зареєструвала. Нині соціалісти подали документи до суду.

– Нас не зареєстрували, бо наші документи були підписані начебто не керівником парторганізації. Але змінити довідку у зв’язку зі зміною керівника парторганізації у районному управлінні юстиції не можна було тому, що десять днів був відсутній на роботі їхній керівник. І всі мої дзвінки в обласне управління юстиції і до прокурора не дали результатів. Є проблеми і в інших районах. Так, у Каневі нашого кандидата на посаду мера Коломійця зареєстрували лише після рішення суду. Мотивації теж незрозумілі. Крім того, багато голів сіл загнані скопом у Партію регіонів. І я цих голів сільрад розумію, адже інакше у них життя не буде. Характерний приклад – село Максимівка Уманського району. Там наш голова села тримався до останнього. Але таки змушений був підкоритися. У Золотоноші кандидат у мери від нашої політичної сили – пан Мельник – змушений був зняти свою кандидатуру з реєстрації, бо на його організацію, яка займається газопроводами, наїхало КРУ, – наводить приклади Олексій Малиновський.

Саме через ці наведені приклади соціалісти і відмовилися підписувати з регіоналами меморандум про чесні вибори. Пан Малиновський каже, що, можливо, його політична сила і не була б єдиною, яка виступила з таким протестом, однак…

– Багато партій не були присутні на засіданні. Всього були представники дванадцяти партій, не більше. І громадські організації були вибірково запрошені. Наприклад, не були запрошені організація ради ветеранів і організація «Жінки за майбутнє України», – зазначає політик.

Олексій Петрович зізнався «Прочерку», що нині його також хвилює байдужість громадян. Це, на його думку, «може призвести до того, що до влади прийдуть люди, які зовсім не думають за свій регіон». Хвилюють політика і запевнення провладної партії у тому, що регіонали наберуть 70% голосів на Черкащині.

– Ну неможливо сьогодні Партії регіонів отримати 70% підтримки. А Тулуб про це говорить постійно. І його васали – це керівники райдержадміністраціїй – говорять те саме. А в Катеринополі голова РДА взагалі сказав, що 90% у районі проголосують за Партію регіонів! Яким чином це можна зробити? Цього не може бути! – переконаний Олексій Малиновський. – Але єдиний варіант для них – це провести вибори так, як вони хочуть цього. І бачачи, як сьогодні формуються дільничні виборчі комісії… Та я все рівно оптиміст і вважаю, що люди в нас розумні, і будуть чинити опір тим гайдамацьким наскокам, які робить Тулуб і його команда.

реклама

Коментарі  

 
-5 #2 Ющенко 12.10.2010 21:01
Да, не 70%, а 90% как минимум! :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Gdemoiprobel 12.10.2010 17:45
Мне интересно, откуда информация что 70 % не наберёт. И при чём тут гайдамаки ? На сколько я помню курс истории гайдамаки, это люди, которых достала власть паничів, и они пошли резнёй на них... Связи не вижу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100