реклама Делікат

Жителям села, які постраждали від негоди, не надано жодної допомоги ані з районного, ані з обласного, ані з державного бюджетів.

24062019130057284

Про це написав журналіст Олександр Григорук у виданні «Вісті Черкащини».

9 червня у Папужинцях Тальнівського району потужна злива з градом залишила село без зв’язку і електрики, повністю зруйнувала асфальтне покриття, замулила городи і двори. Через декілька днів про наслідки страшної негоди написали більшість обласних видань і навіть показали сюжет по телебаченню.

З того часу минуло декілька тижнів. 19 червня житель Папужинців Віталій Запорожець виставив у фейсбуці фотографію хати, яка чи не найбільше постраждав від негоди, і написав:

«Цю хату, що в Папужинцях нещодавно показали майже всі телеканали України... Адже це село і ця хата найбільше постраждали від недавньої стихії, що кілька разів пронеслась нашими краями. Показали по телебаченню, поспівчували, поохкали та й роз’їхались, залишивши людей наодинці зі змитими городами та дорогами, що стали непроїзними. Лише місцевий підприємець Валентин Поперечний відгукнувся на прохання жителів вулиці і виділив техніку для ліквідації стихії, хоча, здавалося б, йому найменше це потрібно, адже його техніка ніколи не їздила цією вулицею і не руйнувала дороги... Запитаєте: а що ж влада?.. Вгадали... Грошей на кілька машин щебеню немає... Зате чесно. Ніхто нічого не обіцяє. Зараз так модно – від Президента до низів».

У Папужинцях цікавляться: для чого було районним чиновникам тратити бензин і дорогоцінний час, якщо знали, що грошей на допомогу селянам нема? Написати лист в Черкаси, від якого толку, як від козла молока, вони й самі могли. Їм реальні справи, а не паперові потрібні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100