реклама Делікат

За вихідні дні на водних об’єктах області сталися 4 надзвичайні події. Про це повідомляють у головному управлінні ДСНС України в Черкаській області.
potonuv

29 червня об 11:30 у селі Червоногірка Чорнобаївського району, під час збирання ряски на річці Ірклій, потонув місцевий житель. Тіло загиблого виявили та підняли на берег місцеві жителі.

Того ж дня о 18:18 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення, про те, що в обласному центрі під час купання в річці Дніпро поблизу Долини троянд почав тонути чоловік. Трагедії запобігли випадкові відпочивальники, які врятували потопаючого та доставили його до берега. Врятованим виявився 33-річний житель міста Кам`янка, що приїхав до Черкас на відпочинок.

30 червня о 09:45 до оперативно-координаційного центру Управління надійшла інформація про двох рибалок, які під час риболовлі на Дніпрі перекинулися на човні.

Подія сталася за 3 км від берега, в районі села Боровиця Чигиринського району. Чоловіки відчайдушно боролися із водяною стихією, проте до суші дістатися зумів лише один рибалка.

Відділенням водолазних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС на місці події розпочаті пошукові роботи. До пошуків також долучилися працівники одного із приватних підприємств, які здійснюють обстеження акваторії річки.

1 липня о 09:00 тіло загиблого знайшли водолази АРЗ СП.

Увечері в місті Черкаси поблизу оздоровчо-розважального комплексу «Бочка», під час катання за 300 метрів від берега на гідроциклі, двоє чоловіків вилетіли з сідла та опинилися у воді.

Подію одразу помітили рятувальники Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби, які чергували на березі.

Швидко діставшись до місця події, водолази врятували потерпілих та доставили їх до берега. Стан врятованих задовільний, медичної допомоги чоловіки не потребували.

У цьому році на водних об’єктах області зареєстровано 49 пригод, внаслідок яких 29 осіб загинули, 24 людини вдалось врятувати.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100