реклама

реклама

Народний депутат України Богдан Губський відвідав з робочою поїздкою місто Канів та Канівський район. Метою візиту стали зустрічі з працівниками соціальної сфери та вивчення проблем. Принагідно народний депутат традиційно привітав канівчан з найбільшим православним святом – Великоднем: більше двох тисяч мешканців Канева отримали подарунки від нардепа – пасхальні рушнички, освячені в Києво-Печерській Лаврі.


Розпочалася поїздка Канівщиною з села Степанці – тут Богдан Губський зустрівся з представниками місцевого самоврядування та відвідав територіальний центр обслуговування одиноких престарілих громадян.

За словами голови Степанецької сільської ради Віри Ласкавої, народний депутат системно опікується жителями сільської місцевості та їхнім селом зокрема. Менше місяця тому Богдан Губський вже був у Степанцях – школу оснастив сучасним  мультимедійним комплексом  та відвідав з подарунками місцевий дитсадок. Сьогодні завітав ознайомитись з більш глобальними проблемами сільської громади.

– Під час нашої розмови з нардепом ми озвучили йому низку нагальних проблем – це питання бюджету села, ремонту доріг, вивозу сміття, реставрації сільської церкви. Проблем достатньо, як і в кожному селі. Сподіваємось і в подальшому на підтримку цього депутата, – говорить Віра Петрівна.

Робочий день депутата у Каневі тривав до пізнього вечора – Богдан Губський провів низку зустрічей в міському Будинку культури – спочатку відбувся діалог з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому, потім – із ліквідаторами Чорнобильської аварії (у Каневі проживає 900 ліквідаторів та 22 тисячі постраждалих від аварії на ЧАЕС). Особливе занепокоєння чорнобильців викликає державна політика, спрямована на відміну пільг, несправедливе встановлення розміру пенсій тощо.  Непроста розмова відбулася і з людьми похилого віку – ветеранами, інвалідами Великої Вітчизняної війни та дітьми війни. Старенькі просили нардепа допомогти як у приватних справах, так і відрегулювати вирішення їхніх проблем на законодавчому рівні – це і забезпечення ліками, і мізерні пенсії, і невиплати гарантованих державою компенсацій.

Дуже продуктивною виявилася зустріч з місцевими  освітянами, в якій взяло участь близько cотні педагогів. Вчителі канівських шкіл та вихователі дитсадків спільно з нардепом обговорили його власні освітні програми – «Розумна дитина», «Школа майбутнього», «Освіта і духовність» та внесли кілька пропозицій щодо їх змістового наповнення та шляхів реалізації. До порад освітян народний депутат прислухався та пообіцяв активніше їх долучати до цих та інших освітніх проектів, які він планує реалізувати найближчим часом.

Насамкінець візиту Канівщиною Богдан Губський завітав у гості до канівчанина Петра Андрійовича Мельниченка. Чоловік, який пропрацював все життя будівельником та виховав п’ятеро синів та п’ятеро дочок, саме відзначав свій День народження – 90 років. Нардеп випадково дізнався про це на одній із попередніх зустрічей. Богдан Губський побажав ювілярові міцного здоров’я і довгих років життя, «адже саме такі люди є прикладом для сучасників та прийдешніх поколінь».

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Оксана Колісник 13.04.2012 10:56
"Нардеп випадково дізнався про це на одній із попередніх зустрічей" - завжди втішаюся такими "пасажами" у ініджевих публікаціях!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Коректний Дискус 13.04.2012 09:02
Политика - это такой вид искусства, в котором обещания заменяют даже дела.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Красотка 12.04.2012 23:08
заведите ему спецрубрику ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100