Про утиски з боку черкаських регіоналів Воєвода скаржилась у вівторок в ході візиту до Черкас Арсенія Яценюка

Про утиски з боку черкаських регіоналів Воєвода скаржилась у вівторок в ході візиту до Черкас Арсенія Яценюка

Деякі партійці “Фронту Змін” змушені були відмовитися від участі у місцевих виборах через тиск на них з боку Партії регіонів.

Таку інформацію під час прес-конференції оприлюднила очільниця Черкаської обласної організації “Фронту Змін” Юлія Воєвода.

За її словами, сьогодні на Черкащині склалася така ситуація, що багато документів від  кандидатів партії не було прийнято.

- Так, по Золотоніському району були вирвані листки зі справи, яку подавав кандидат, і на цій підставі відмовляли у реєстрації. По Уманському району було доведено до останнього моменту перевірки наших кандидатів у депутати, і аж на останньому засіданні все ж таки при невиявленні порушень були прийняті документи після заяви у виборчу територіальну комісію. А в Лисянському та Смілянському районах взагалі партійні діячі відмовилися іти на вибори через те, що був здійснений на них тиск з боку Партії регіонів, - зауважила Воєвода.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Андрій 13.10.2010 15:25
ви дійсно політікани ! до фронтових товаришів вам ще далеко ! ***все тількі блаблабла, а документи здать вчасно не можете до комісії !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100