Незадоволення проектом Податкового кодексу України висловили сьогодні зранку, 13 жовтня, біля Черкаської облдержадміністрації черкаські підприємці. На їхню думку, законопроект треба писати для підприємців, а не для податківців.

Від влади вимагають писати кодекс для людей, а не для податківців

Від влади вимагають писати кодекс для людей, а не для податківців

Натовп мітингувальників зібрався збоку від Соборної площі, оскільки підприємців відтіснив туди футбольний майданчик регіоналів, що змонтований серед площі.

– Мітинг запланували провести протягом двох годин – з 8 до 10 ранку. Після цього люди підуть торгувати, – повідомив «Прочерку» голова Черкаської профспілки підприємців, працівників торгівлі, громадського харчування та послуг Леонід Запорожець. – Організаторами мітингу виступили три організації: наша, громадська організація «Металіст» і Черкаська міська профспілка «Солідарність».

– Нехай беруть спершу податки з багатих, а потім з бідних. Я вношу пропозицію: давайте пошлемо листа нашому Президенту і запропонуємо, щоб законодавці спершу спробували застосувати проект нового Податкового кодексу на багатих. Щоб заплатили вони за свої шикарні машини і квартири, за ті гроші, які вони вивезли з України, а тоді й ми будемо платити податки, – емоційно заявила голова громадської організації «Металіст» Ніна Бевзюк.

Нагадаємо, що подібна акція протесту вже проходила в Черкасах на початку літа. Тоді черкаські бізнесмени спалили картонний муляж проекту Податкового кодексу України. А насамкінець прийняли резолюцію з текстом звернення до Президента Віктора Януковича, Прем'єр-міністра Миколи Азарова та віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка, де вимагали відкликати даний законопроект і винести його на обговорення громадськості. Цього разу підприємці нічого не палили, однак без прийняття резолюції не обійшлося.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Коммандос 13.10.2010 10:50
Почемуто нигде особо в прессе не писали, что люди протестовали/протестуют против нового налога в Пенсионный, закон о котором приняли в один день с подачи Азарова. А ведь 20-е октября уже близко, а потом пеня пойдёт. Все молчат в тряпочку. Активных действий никаких - только пассивные. Ну типа там заплатить новые налоги и поскрипеть зубами втихаря или закрыться и работать за чёрный нал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100