Яценюк підтримує чинних мерів Черкас і Одеси

Яценюк підтримує чинних мерів Черкас і Одеси

Лідер “Фронту Змін” Арсеній Яценюк попросив черкащан вибрати мера самотужки, поки хтось їм його не призначив. Про це він заявив під час прес-конференції, перебуваючи в Черкасах.

Лідер опозиційної сили зазначив, що уважно слідкує за виборчою кампанією в Черкасах та дуже добре обізнаний із ситуацією, яка склалася.

- Минулого разу я висловив непряму підтримку Одаричу, сьогодні я скажу дуже чітко — я вважаю, що на даному етапі альтернативи чинному меру в Черкасах немає. Хоча б тому, що взяв всі ті речі, які він робив протягом останніх п'яти років (його програми, його рішення) і фактично поклав у основу дуже багатьох планів муніципального розвитку по окремих територіях України. Фактично таких мери є два в Україні — ваш і мер Вінниці, - зауважив Яценюк.

За його словами, перш ніж прийняти рішення про підтримку, він спілкувався із черкащанами, ходив вулицями міста.

- Звичайно, багато що не зроблено,  і я думаю, що треба дати людині термін це доробити. Але я усвідомлюю, що в рамках цього адміністративного тиску Черкаси повинні мати свого мера, якого  обирає громада, а не якого призначає Адміністрація Президента. У мене аналогічна ситуація відбувається по Одесі. Там чинний мер Едуард Гурвіц, висунутий “Фронтом Змін”, і там іде така сама боротьба, де неважливо, хто голосує, а важливо, як підрахують у Адміністрації Президента. Я б хотів би звернутися в першу чергу до черкащан із проханням: виберіть собі мера, не дайте можливості його призначити, бо скоро дійдуть до того, що будуть не те що мерів призначати, а й депутатів районних та сільських рад указами Президента призначати, - підсумував Арсеній Яценюк.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 фантомас 14.10.2010 10:55
Альтернатива есть всегда! Дайте ж наконец народу право выбирать! А не пропихивать своих... Помним прекрасно "кумовство" прошлой власти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Gdemoiprobel 13.10.2010 17:27
Никто и не сомневался, что поддержка мэру может иди только с Киева, откуда к нам он и пришёл...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Виборець 13.10.2010 16:22
Ясно!Хтось когось купив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100