Губернатор Черкащини Сергій Тулуб запевнив, що вартість комунальних послуг не буде різко підвищуватися. Про це він заявив під час проведення телерадіомосту із жителями міст Черкаської області. За словами очільника області, вартість комунальних послуг, зокрема, опалення та водопостачання, різко підвищуватися не буде.

- Найближчим часом це точно. А ті чутки, які розпускаються сьогодні, це все роблять наші опоненти. Ті, які сьогодні хотіли б щоб було на Черкащині чим гірше, тим краще для них. Сьогодні створена державна система захисту субсидії тим родинам, які сьогодні мають нижчі доходи. Сьогодні спрощено систему надання цих субвенцій та оформлення документів. Раніше місцева влада затверджувала і приймала рішення про встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги. Сьогодні держава відійшла від цього. Тому зараз прийнято рішення і створюється національна комісія регулювання ринку комунальних послуг, вивчається ситуація, - пояснив С. Тулуб.

Він також додав, що незабаром буде здійснено облік по всіх територіях вартості тих чи інших житлово-комунальних послуг, і буде встановлено тарифи, які будуть регулюватися в залежності від того, як буде змінюватися ціна тих чи інших енергоносіїв.

 - Наприклад, газ буде дорожчий, значить ціна за рахунок інших складових буде зменшуватися, зменшувати оцей вплив газу, підвищення його ціни, вцілому на тариф. Сьогодні  така система прийнята, і найближчим часом вона почне працювати. Держава сьогодні турбується за те, щоб були зроблені кроки по державному захисту від цього, - зауважив С. Тулуб, відповідаючи на запитання про подорожчання газу.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Gdemoiprobel 14.10.2010 09:11
а цены на уголь думаешь не ростут ? Все шахты нужно реставрировать, или переделывать заново... большинство из них нерентабельны... из этого и делаем выводы что уголь тоже дорожает...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Елена 13.10.2010 20:02
Меня интересует,поче му отапливаемая углём ТЭЦ должна поднимать на 40%тарифы, как-будто она работает на газе.
Кто мне это сможет аояснить???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Gdemoiprobel 13.10.2010 17:26
Повышение цен происходит каждый год... А из этого раздувать выгодно только противникам ПР. Вспоминайте как предидущая власть договоривалась за газ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100