За вчорашній вечір на території Черкащини трапилося 2 трагічні дорожньо – транспортні пригоди за участю дітей, в яких одна дитина загинула, а інша отримала тяжкі травми. Про це повідомляє прес-служба ДАІ у Черкаській області.

Перша дорожньо – транспортна пригода трапилася о 16.30 год. у с. Доброводи Уманського району, де дівчинка десяти років, повернувшись додому зі школи, за проханням батьків повела корову на пасовище за селом, біля якого проходить автодорога «Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань». На перший погляд нічого трагічного це не передбачало, тому що дівчинка завжди допомагала батькам випасати худобу. Ідучи по пасовищу, корова неочікувано побігла в сторону автодороги та почала її перебігати, а дівчинка не чекаючи ні хвилини кинулася за нею.

В цей час дорогою проїжджав «Камаз» з причепом, водій якого, побачивши це, почав гальмувати, але під час маневру автомобіль бампером зачепив корову. Дівчинка, будучи в шоковому стані, ніби заніміла і не змогла зробити крок назад та потрапила під колеса причепа, після чого автомобіль з’їхав у кювет. Внаслідок пригоди дитина отримала смертельну травму.

Вже через дві години в одному із сіл Смілянського району трапилася інша дорожньо – транспортна пригода за участю дитини. Так, близько 18.20 год. трирічний хлопчик, граючись на подвір’ї біля будинку, де проходила місцева автодорога, не побачивши автомобіль «ВАЗ» раптово вибіг на проїжджу частину в невстановленому місці. Водій в свою чергу не встиг зреагувати на дорожню обстановку та скоїв наїзд на дитину. Внаслідок пригоди пішохід отримав тяжкі травми.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100