255 молодших сержантів, випускників Оршанецького навчального центру Державної прикордонної служби України,  поповнять цього року прикордонні війська. Серед них майже півсотні чарівних дівчат, повідомляє газета «Черкаський край».

Як повідомили журналісту у прес-службі навчального центру, хоча відбір дуже суворий, але охочих стати прикордонниками не бракує. На одне місце зазвичай претендують три-чотири особи. Нарівні з хлопцями на службу охоче йдуть і представниці прекрасної статі. Із понад семисот курсантів центру більше чверті — дівчата. Вони, до речі, не мають ніяких поблажок і нарівні з чоловіками витримують значні фізичні навантаження під час піврічного навчання.

Крім гідної зарплати й успішної кар’єри, дівчат також приваблює можливість влаштувати особисте життя. Під час навчання вони часто знаходять свою «половинку». Нинішні випускники служитимуть на заставах і відділах у всіх куточках України. Та найбільше їх, у зв’язку з проведенням «Євро-2012», нестимуть службу в пунктах пропуску, через які «проходитимуть» футбольні вболівальники з інших країн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100