реклама

реклама

Засідання у справі смертельної аварії, яка трапилася понад рік тому на смілянський трасі, перенесли через неявку на розгляд експерта й слідчого.

Безымянный

Про це інформує телеканал ВІККА.

Нагадаємо, минулого червня під колесами екс-депутатки обласної ради Любові Савченко загинув учитель фізкультури однієї з черкаських шкіл Олексій Гончар. Люксовий «Мерседес» бізнесвумен взяв на таран двох велосипедистів, що їхали узбіччям. Від отриманих травм хлопець загинув на місці. Савченко своєї вини не визнає й від будь-який коментарів відмовляється.

На сьогоднішньому засіданні експерт та слідчий мали пояснити намальоване у схемі аварії. Адже під час допиту потерпілої виявили розбіжності. У схемі протоколу місця події, яку малював слідчий, вказано, що сліди від шин ровера загиблого були на проїзній частині. Дівчина, яка їхала в той день з Олексієм, стверджує: це помилка. Отже, засідання відклали для повторного виклику.

Поза там, за клопотанням прокурора слуги Феміди подовжили міру запобіжного заходу Любові Савченко. І далі діятиме особисте зобов’язання, простіше – підписка про невиїзд із міста.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100