"Наша Україна" підтримала Петра Чернявського

"Наша Україна" підтримала Петра Чернявського

Черкаський осередок «нашоукраїнців» визначився, кого підтримуватиме у боротьбі за крісло міського голови Черкас. Це – Петро Чернявський, директор ТОВ «Янтар-Черкаси», голова Союзу промисловців та підприємців Черкас (балотується на мери від партії «Справедлива Україна»).

Про це повідомив сьогодні, 15 жовтня, під час прес-конференції голова Черкаської обласної організації партії «Наша Україна» Олександр Черевко.

– Ми підтримуємо Петра Чернявського, бо він у свій час багато робив для становлення «Нашої України», був учасником політичних процесів. У мене з ним відбувалася зустріч, де ми обговорювали рішення про підтримку його кандидатури нашою партією, хоч він і балотується від іншої партії, – повідомив Олександр Черевко і зазначив (мабуть, щоб пояснити, чому «нашоукраїнці» не висували свого кандидата в мери – Авт.): Ми реально дивимось на речі. Оскільки останній програш був за нами, то люди дивляться з обережністю…

Також Олександр Володимирович пригадав слова, які вже колись казав – «робота у владі має сезонний характер». Тож він порадив усім це зрозуміти і просто ставитись до роботи з таких позицій: «вмію, знаю, хочу і можу».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100