Одного з шести кандидатів на посаду міського голови Золотоноші затримали за хабарництво. Згідно повідомлення відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області, «особа була затримано на «гарячому» 14 жовтня оперативниками УДСБЕЗ УМВС. Цікаво те, що ця особа є депутатом міської ради і навіть балотується на посаду мера міста. Чиновник, займаючи посаду, пов'язану з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов'язків, і таким чином, являючись службовою особою, з метою одержання хабара, шляхом використання свого службового становища, протягом жовтня 2010 р. вимагав від громадянина певні грошові кошти за видачу посвідчень одного з учбових закладів».
Як повідомили у прокуратурі Черкаської області, нині прокурором області порушено кримінальну справу, триває досудове слідство. Сума хабара невелика, тож швидше за все людина буде позбавлена права обіймати певну посаду чи займатися певною діяльністю, або буде позбавлена волі на строк до трьох років.
Як повідомляють власні джерела, підозрювана особа працювала керівником одного з учбових закладів, що входить до підпорядкування Мінагрополітики. «Який може бути хабар? У людини не хабарна посада…» – дивується джерело. Відомо також, що підозрювана у хабарництві особа йшла на вибори за свої власні кошти, без особливої фінансової підтримки партії, від якої висувалася.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100