Напередодні виборів черкаська влада ініціює показові "антикорупційні" справи

Напередодні виборів черкаська влада ініціює показові "антикорупційні" справи

В Україні формується загальна ситуація, коли суспільство готується до того, що з боку влади можуть бути різні дії,  у тому числі й силові, з метою наведення порядку та збереження суспільного спокою.

Про це в коментарі “Прочерку” заявив політолог, професор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Віталій Масненко.

- Наприклад, на Черкащині сьогодні можна говорити про використання силових методів, коли піднімається питання боротьби з корупцією, зокрема, питання по зловживаннях під час реалізації державної програми «Золота підкова Черкащини». Але зрозуміло, що це все вибірково, і люди, про яких знають, що вони дійсно причетні значною мірою до цих речей, до них них немає вимог із боку правоохоронних органів. Більше того, вони навіть потрапляють у прохідні частини списків провладних сил. А з іншого боку, частину людей у такий спосіб намагаються вилучити з громадського та політичного життя, і такі дії вказують на застосування певного принципу вибірковості. Про це свідчить хоча б та ж справа директора будівельного підприємства “Мехбуд” Володимира Сапи, - зауважив Масненко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100