реклама

реклама

Усіх, хто на травневі свята смітитиме або хуліганитиме у дахнівському лісі чи на узбережжі Дніпра, каратимуть примусовим відбудуванням трудової повинності на будівництві Дахнівської Січі.

Під час свят дахнівчани посилено охоронятимуть свою територію від вандалів.

– Наші дружинники охоронятимуть ліс та узбережжя, їхні патрулі буде посилено волонтерами та екологами, – розповів депутат Черкаської міської ради, голова комітету самоорганізації населення мікрорайону «Дахнівський» Микола Мирза. – Досі нашому ДНД успішно вдавалося попереджати крадіжки та спроби засмічення мікрорайону. Ми розкрили і минулорічний злочин – крадіжку святкових прапорів, якими Дахнівку прикрасили до дня Перемоги. Крадіїв знайшли – і сьогодні вони працюють на відбудові нашої Дахнівської Січі. І така доля – відпрацювати 40 годин на розвиток Дахнівки – чекатиме всіх, кого спіймають «на гарячому» під час крадіжки чи засмічення  мікрорайону.

До свят дахнівчани проведуть масштабну акцію з прибирання у найбільш засмічених місцях: території біля комплексу 5-поверхівок та у лісі поряд, на узбіччі дороги вздовж руху 14 маршруту.

Це буде уже п’ятий суботник, проведений у Дахнівці із початку року. На останньому суботнику було висаджено рекордну для міста кількість дерев. А на наступний суботник із розчищення доріжки від Дахнівської Січі до Дніпра депутат міської ради збирається запросити своїх колег, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Довідка

На базі колишнього піонертабору «Орлятко» створено дитячий оздоровчий табір «Дахнівська Січ». Там діти ходять у шароварах, живуть у куренях, проводять вечори біля вогнища, створюють козацькі чайки. Їм розповідають про славетних прадідів, вчать бойовому гопаку. Табір розташовано у мікрорайоні «Дахнівка».

реклама

Коментарі  

 
-2 #4 Володимир 27.04.2012 18:18
Цитую Кінь:
Микола Мирза - каратель? Не смішіть мої копита...

Дядя Вася, хочу побачити як би ви послали хлопців Мирзи. Даю пораду, не треба! Але якщо вже дуже хочеться - то вперед.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Дядя Вася 27.04.2012 10:57
Драки,а учитывая состояние многих отдыхающих и поножовщина, обеспечены. А вообще ржака все это: без какого-нибудь Анискина на подхвате их просто будут посылать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Кінь 27.04.2012 10:47
Микола Мирза - каратель? Не смішіть мої копита...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Никола 27.04.2012 10:44
Какое долгожданное и правильное решение!!! Перед Н.Мирзой по мужски снимаю шляпу! Жаль,что только на Дахновке практикуют такие мероприятия... Очень надеюсь,что эта очень полезная и эффективная для наших жителей практика распространитьс я по всей территории Черкасс,особенн о на пляжах от Речпорта до моста и т.д. Пару сезонов таких мероприятий и всякому похабному и безкультурному быдлу,засоряюще му места отдыха больше не прийдёт в голову гадить,где нормальные люди отдыхают.ОЧЕНЬ ПРАВИЛЬНЫЙ МЕТОД!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100