Олександр Черевко розраховує, що "Наша Україна" зможе набрати на місцевих виборах на Черкащині 5-7%

Олександр Черевко розраховує, що "Наша Україна" зможе набрати на місцевих виборах на Черкащині 5-7%

«Тальнівський, Маньківський, Звенигородський, Лисянський, Катеринопільський, Канівський, Чигиринський райони – там рейтинг нашої політичної сили завжди був вище, у порівнянні з іншими районами…» Саме на виборців з цих районів найбільше сподіваються «нашоукраїнці» Черкащини. Про це розповів голова Черкаської обласної організації партії «Наша Україна» Олександр Черевко.

– У нас представництво у місцевих радах було 15%, навіть трохи більше. Сьогодні ми бачимо, що такого досягти важче. Але заміри, рейтинги показують, що 5-7% – це реальна можливість, – озвучив прогнозований результат виборів для своєї політичної сили головний «нашоукраїнець» області.

На зустрічі з журналістами Олександр Черевко розповів про «еволюційне оновлення партії» (цікаво, що про це він говорив ще на початку вересня, але тоді це називав «перезавантаженням» – Авт.), про програмні засади, що були розроблені ще… у 2005 році. «Але кожен з пріоритетів зараз має зовсім новий вигляд! Найперше, область потребує програми інноваційного розвитку, програми розвитку українського села. І кожна територія потребує нової регіональної політики», – уточнив Олександр Черевко.

Торкнувся промовець і такого явища, як політичне зрадництво.

– Наші люди всюди є. У кого вагова категорія посолідніше (керівний склад), ті пішли у Партію регіонів. А інші – у «Сильну Україну», «Фронт Змін», у «Єдиний центр», у інші невеличкі партії. Я їх не запитував, чого вони так роблять… Але у нас молода держава, молоде суспільство і партій так багато, що ніхто не пам’ятає скільки. І треба еволюційний час, щоб люди розібрались з собою, з тим, що вони хочуть через партії отримати… Я, слава Богу отримав посаду губернатора, будучи безпартійним… А тоді вступив до партії, – наголосив присутнім Олександр Черевко.

Що ж до можливої співпраці у обласній раді нового складу його політичної сили з іншими, зокрема, опозиційними, то Олександр Володимирович сказав про це у досить миролюбній формі:

– Демократичний табір роздроблений і нема єдиного лідера. І об’єднавчих процесів не видно. Тому говорити про якісь варіанти зарано. Треба пройти цей екзамен (вибори), тоді орієнтуватись… Не треба заполітизовувати на регіональному рівні ці процеси. Ми маємо жити однією сім’єю… – зазначив голова обласної організації партії «Наша Україна».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Гонта 18.10.2010 11:33
Черевко правий "треба жити однією сім`єю" - інакше замість Сапи посадять його.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100