Голова партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко заявив про політичний тиск з боку влади Луганської області на регіональний осередок партії.

«Сьогодні я дізнався, що у нас не зареєстрували назву в усій Луганській області, тобто, тягнули-тягнули, а сьогодні апеляційний суд у Донецьку визнав, що це не «Сильна Україна», а Трудова партія України, і вся область практично випадає з виборчого процесу», - повідомив Тігіпко.

За словами політика, партія буде відстоювати свої позиції в суді. «Ми зараз будемо судитися далі, але так «вибивати» цілі області, я вважаю, що це чистий політичний тиск», - підкреслив політик.

Правовий радник партії Олександра Павленко каже, що «Сильна Україна» обов'язково подаватиме касаційну скаргу до Вищого адміністративного суду. «Сьогодні немає жодних підстав для зняття наших кандидатів - незалежно від назви партійної організації - на будь-яких рівнях їхнього висунення. Документи щодо висунення кандидатів з печаткою обласної організації «Сильної України» є законними і не тягнуть за собою зняття кандидатів. ТВК має розуміти, що в цьому випадку закон зворотної сили не має. Усі кандидати були зареєстровані законно", - заявила Павленко.

Нагадаємо, Донецький апеляційний адміністративний суд визнав незаконними дії Головного управління юстиції в Луганській області про взяття до відома зміни назви та юридичної адреси Луганської обласної організації політичної партії «Сильна Україна».

Прес-служба партії «Сильна Україна»

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100