реклама
Sucurity Police

реклама

З 01 по 03 листопада 2019 року в місті Києві відбувся VІІІ Всеукраїнський конкурс музичного мистецтва «Київський колорит» організований Міністерством культури України та Національною всеукраїнською музичною спілкою, де виступ учасників оцінювали 8 членів журі і професора, Народні артисти України, Заслужені діячі мистецтв, Заслужені артисти, відмінники освіти України, доценти вищих учбових закладів України.

IMG_9634

Як повідомляють у Черкаській дитячій музичній школі № 1 ім. М.В. Лисенка, учні класу викладача Лідії Мусеровської отримали наступні місця: з естрадного співу – Голубєва Карина І місце, Веліханова Заріна – ІІ місце, Татарінова Поліна Дипломант; з академічного співу – Веліханова Заріна І місце, Голубєва Карина ІІ місце; в молодшій групі Гречана Діана та Чабан Таісія ІІ місце, Теслюк Анна ІІІ місце. Концертмейстером у всіх діток ула Марина Мигас.

Голова журі конкурсу «Київський колорит» Матюхін В.О. – Народний артист України, лауреат Національної премії України ім. Т.Г. Шевченка, художній керівник та головний диригент Національного ансамблю солістів «Київська камерата» м. Київ з усіх учасників конкурсу запросив тільки наших учениць Веліханову Заріну та Голубєву Карину заспівати з симфонічним оркестром міста Києва в першому півріччі 2020 року.

Викладач-методист вищої категорії Черкаської ДМШ № ім. М.В. Лисенка Мусеровська Лідія Олексіївна отримала від голови журі Сертифікат професійної педагогічної майстерності, а від батьків учениць вдячність за щоденну працю і любов до дітей, які насамперед радують батьків та прославляють нашу школу по Україні та за її межами.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100