"Є, як кажуть, збіг обставин..."

"Є, як кажуть, збіг обставин..."

Як повідомив у п’ятницю, 15 жовтня, екс-губернатор Олександр Черевко, він не провідував одного з фігурантів у справі по розкраданню бюджетних коштів у рамках програми «Золота підкова Черкащини», мецената Володимира Сапу у лікарні, бо той під наглядом.

– До нього навіть адвоката не пускають, не те що мене, – сказав Олександр Володимирович.

Нагадаємо, що програма «Золота підкова Черкащини» була прийнята і впроваджена в області за часів керування краєм Олександром Черевком. За нової влади, яка розпочала «глибоку очистку від корупції», було затримано осіб, причетних до цієї програми. А начальник УМВС у Черкаській області Валерій Дерновий навіть заявляв: затримані свідчать, що гроші передавали колишньому керівництву області.

На запитання «Прочерку», чи бачить екс-губернатор в арешті Сапи політичний підтекст, він відповів так:

- Це тема правоохоронних органів. Але є, як кажуть, збіг обставин. Я не хочу коментувати, щоб, не дай Боже, комусь не зашкодити – чи одній стороні чи іншій. Я думаю, що все-таки Закон у даному питанні і права людей мають стати вище, ніж можливі якісь інсинуації щодо цьому питанні, – сказав Олександр Черевко.

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 Гонта 18.10.2010 11:40
Треба було Черевкові поменьше "доїти" Сапу та реально діяти в інтересах СЕЛА, про яке він зараз згадав. А не перетворювати Водяники у Нью-Васюки за рахунок всієї області.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100