реклама

реклама

Новорічний настрій заполонив стіни міського будинку культури Умані. 14 грудня тут почала працювати Резиденція Святого Миколая. Дорослі та діти мають можливість зустрітися із Чудотворцем, написати йому листа, пройти смачні майстер-класи та зробити казкові світлини на різноманітних фотозонах.

IMG-fb30c1bbf9886ffd8d6d108863d0e771-V

Чарівні санчата, сніг, королевський трон та затишне крісло на фоні ялинки – це далеко не всі фотозони, які створили організатори та партнери свята для відвідувачів. У Резиденції Святого Миколая цікаво і дорослим, і малим. Поки останні розважаються із Ельзою, Олафом, пишуть листа Чудотворцю, батьки насолоджуються запашною кавою, смаколиками та можуть обрати подарунковий сувенір на міні-ярмарку.

– Ми намагалися створити комфортні умови для всіх, - розповідає співорганізатор заходу, директор агенції «Умань концерт», Софія Чорномаз. – Більше 2-х місяців ми займалися декоруванням Резиденції Святого Миколая. Використали  3 км дощинку, 6 км ниток, 500 м гірлянд, 20 кг штучного снігу, 20 кг фарб, 700 м2 агроволокна – і це далеко не весь список матеріалів. Головне, що нам вдалося створити справжню новорічну казку для уманчан та гостей міста.

600_6193

Завітав на свято міський голова Умані Олександр Цебрій.

– Сьогоднішні радісні очі дітей говорять самі за себе. Я ніби побував у своєму дитинстві, чарівній казці. Це все результат спільної роботи влади та бізнесу.Сподіваюся, що будемо й надалі працювати в цьому напрямку, - говорить Олександр Цебрій.

5-річна Даша Віштал прийшла до Резиденції Святого Миколая разом із мамою. Вона під час майстер-класів разом із ельфами розмалювала дерев»яну ялинкову іграшку .

- Мені найбільше сподобався Святий Миколай. Я розказала йому віршик та написала листа. Думаю, він виконає мою мрію, - поділилася з нами дівчинка.

– Такого масштабного свята в Умані ще не було. Тут все гарне, атмосферне. На вулиці болото, погода не дуже хороша, а тут справжня казка. Дуже цінно, що для сімей бійців АТО вхід безкоштовний, - додає Лілія Кушніренко.

600_6232

До організації свята долучився колектив міського будинку культури на чолі із Валентином Білошкурським:

– Для малечі наш театр «Реверанс» під керівницивом Марини Скибенко підготував цікаву програму із конкурсами та розвагами. Сьогодні наш будинок культури засіяв по іншому. Старт вдався, і в подальшому будемо робити ще краще, - говорить Валентин.

600_6262

Також до створення Резиденції Святого Миколая долучилися генеральний партнер ЖК  «Греків ліс», офіційні партнери національна мережа торгівельних центрів «Епіцентр» (м.Умань), декор студія Art Event, партнери ТМ «Рудь», магазин «Школярик», фабрика вікон та дверей "Світ вікон " та будівельний супермаркет "Євродім"

– Раніше батькам доводилося возити своїх дітей до Києва на новорічні свята, цього річ все змінилося. Вірю, що тепер ще більше малят зможе повірити в чудеса, зустрітися із Чудотворцем та здійснити свою мрію, - додає представниця ЖК «Греків ліс» Валентина Іскра.

– Ми завжди із радістю даруємо позитивні емоції нашим дітям. Дуже хочеться, щоб цей новорічний спогада надовго закарбувався у їх памяті, - говорить директор «Епіцентр» в Умані Тарас Шевченко.

600_6293

Працюватиме Резиденція Святого Миколая до 30 грудня включно. Квиточки на захід можна придбати в касі МБК або за номером 097 727 44 60

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Перехожий 15.12.2019 17:02
Розумію тих хто мінусує, який дурень Дєду Морозу за такі гроші хату побудує...хіба що Гєпа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Перехожий 15.12.2019 08:17
А в Харкові до сих пір вітають Дєда Мароза, навіть будиночок йому побудували за 6 мільйонів гривень.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100