Безпартійний Жмаєв є кандидатом-висуванцем від Компартії

Безпартійний Жмаєв є кандидатом-висуванцем від Компартії

Елементи “чорного піару” в Черкасах активно застосовуються не лише щодо міського голови Сергія Одарича, а й щодо кандидатів у депутати до Черкаської міської ради.

Як розповів “Прочерку” кандидат у депутати до міськради по округу № 9 (Південно-Західний район) Денис Жмаєв, у поштові скриньки його виборців уже двічі кидали листівки із наклепницькою інформацією.

- Чесно кажучи, у мене просто руки опускаються від такого бруду. За останні п'ять днів проти мене було виготовлено дві листівки із брудом та наклепами. Звісно, я можу назвати автора зі 100 % впевненістю, - розповів Денис Жмаєв. Він безпартійний, балотується до міськради від Комуністичної партії.

- Усе, що пишуть у цих листівках, - неправда. Я ніколи не був пов'язаний із кредитними спілками і ніколи не був засновником подібного підприємства. Єдине підприємство, засновником якого я є, це - “Альфа-баланс”. Воно зараз не працює. Здаються тільки порожні звіти в податкову. Відкривалося підприємство влітку 2008 року. Через кризу комерційні проекти по цьому підприємству так і не були реалізовані. Основний вид моєї підприємницької діяльності сьогодні — це торгівля одягом, - пояснив Жмаєв і додав, що він уже подав скарги до Черкаської міської виборчої комісії та в Соснівський районний відділ внутрішніх справ.


реклама

Коментарі  

 
-4 #2 Денис Жмаев 20.10.2010 12:53
Легче всего спрятаться за ник и делать предположения. Напишите реальное свое имя и фамилию.
Если Вы так хорошо знаете меня, то уж наверняка знаете мой контактный номер.
Позвоните и я Вам покажу эти листовки. И расскажу свой график работы. И Вы поймете, что нет у меня не времени, ни желания "...разбрасывать на себя чернуху..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 pop 20.10.2010 09:26
ржу - не могу. политический *** - верный социалдемо*** дениска жмаев сам разбрасует на себя чернуху, а потом пиарится на этом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100