реклама

реклама

Ще один район із керівником. Канівщину очолив Юрій Розе. Місцевий, знається на проблематиці району, має управлінський досвід. Так пише про нього в «Фейсбуці» голова Черкаської ОДА Роман Боднар.
80308774_147169950062304_1179635423798886400_o

«Сьогодні із канівчанами обговорили проблемні питання, як і в інших районах, найактуальнішою темою залишаються дороги.

Цього року коштів на дорожню сферу спрямовується більше, тому найпріоритетніші напрямки охопимо та збільшимо динаміку. Головне - раціонально використати фінансування та забезпечити проїзність до важливих соціальних об‘єктів. Обіцяємо жорсткий контроль за виконанням робіт підрядників. Разом із тим має бути нагляд за навантаженістю транспортом, в цьому напрямку співпацюватимемо із Укртрансбезпекою.

Дороги - це важлива складова і бізнес-привабливості регіону.

Наступне питання - об‘єднання громад. Я вже не раз говорив, що ми повинні забути за інтереси окремих осіб та власні амбіції. Тільки державницький підхід, тільки конкретні фінансові розрахунки, тільки здатність до перспективного розвитку. Це наша позиція. У плані, який подали до Міністерства розвитку громад та територій, на Канівщині передбачено 3 громади. Вивчення пропозицій триває.

Озвучили питання справедливого розподілу обласного бюджету на цільові програми.

Є конструктивний діалог із депутатами обласної ради. Маємо на меті збільшення дохідної частини бюджету за рахунок підвищення кількості робочих місць та ефективного адміністрування податків. А також проаналізуємо роботу комунальних підприємств. Якщо зменшуються витрати - буде більше коштів саме на розвиток.

Наступний питання, яке звучало під час зустрічі, - оптимізація у сфері медицини.

Основна задача - якість послуг, а не економія коштів. Реформа «первинки» дає результати, у лікарів та закладів є мотивація працювати із пацієнтами на більш якісному рівні. Наступний етап - реформування спеціалізованих медичних закладів, які з квітня цього року переходять на пряме фінансування із Національною службою охорони здоров‘я. Далі все за принципом «гроші йдуть за пацієнтом». Громадяни отримують право вибору та якісні послуги, заклади - фінансування та розвиток.

Оптимізація не означає ліквідацію, це стосується і сфери освіти. Так, адміністративний персонал будуть скорочувати. Лікарям - треба підвищувати рівень знань, аби бути конкурентними на ринку послуг.

Юрія Розе характеризують як порядну людину. Але нашу роботу оцінюватимуть за ключовими показниками ефективності, які поширюються і на РДА. Тому сподіваюсь на результативність та продуктивну комунікацію з громадою», – пише в «фейсбуці» голова ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 адмін 26.12.2019 18:19
писали про призначення, а в даному випадку йде мова про представлення. Просимо читати уважно 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Повтор? 26.12.2019 18:16
Вже ж писалося про призначення цього Розе :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100