реклама
Sucurity Police

реклама

В облдержадміністрації завершили формування складу заступників Романа Боднара. Голова ОДА сьогодні представив останнього з них. Ним став Дмитро Ляшов, який до того був помічником очільника області.

DSC0140-e1578578444258

Новопризначений заступник відповідатиме за відновлення доріг, житлово-комунальне господарство та будівництво.

– Ми маємо будувати інфраструктурні об’єкти, які підвищуватимуть якість публічних послуг, покращуватимуть інвестиційну привабливість регіону та стануть передумовою для розвитку базових галузей економіки, – зазначив голова ОДА Роман Боднар. – З об’єктивних причин наразі маємо чимало проблем у галузях будівництва доріг та житлово-комунального господарства. Розуміємо виклики, які перед нами стоять. Зараз маємо стати візіонерами і запроваджувати дійсно такі умови, які даватимуть можливості активізувати економічний потенціал регіону.

DSC0132-1-e1578578426366

Дмитро Олександрович Ляшов родом із Маріуполя. Він кандидат економічних наук. До призначення на посаду в Черкаській області, понад 20 років працював на керівних посадах підприємств в декількох галузях економіки та в різних регіонах України.

Про це повідомляє пресслужба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Володимир Іванович 09.01.2020 17:39
Це вже п"ятий затупник в голови ОДА і в голови обласної ради ще двое і має бути й третій. І в кожного зарплата мінімум в півмільйона на рік. Звідки ж гроші візьмуться всих прогодувать? Такий от "ЛІФТ". Воістину правий класик - "Рай богатых создан из ада бедных." (Виктор Гюго, "Человек, который смеется").
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Перехожий 09.01.2020 17:16
Пам'ятаю, років зі шість тому, самими цінними кадрами вважалися донецькі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100