Депутат Черкаської міської ради, представник Черкаської осередку Комуністичної партії України Віктор Білоусов закликає учасників виборчого процесу “не шукати чорну кішку в темній кімнаті”.

Комуніст Білоусов: Сюрпризи будуть на останньому тижні перед голосуванням

Комуніст Білоусов: Сюрпризи будуть на останньому тижні перед голосуванням

- Я в політиці більше 20 років. Не треба шукати чорну кішку в темній кімнаті. Не нагнітайте ситуацію. Треба боротися і бити по руках, якщо включається адмінресурс і коли є незаконний вплив виборчих комісій. Якщо ви згадаєте вибори 2006 року, то там кипіли куди більші пристрасті, ніж зараз. Зараз нічого екстравагантного не відбувається, а ближче до фінішу, на останньому тижні, будуть сюрпризи. Але думаю, що люди розберуться, хоча дуже важко буде, бо багато партій і все це переколотиться, - зазначив під час прес-конференції Білоусов. Він також висловив думку, що доцільно було б в обласних центрах проводити два тури виборів.

 - Якби це від мене залежало, то я б зробив  у всіх обласних центрах вибори міського голови у два тури. Бо з одного боку, є лідери, з іншого боку — високий відсоток недовіри до таких лідерів, - наголосив Віктор Білоусов.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Кронос 19.10.2010 15:57
Черная кошка в темной комнате это сам Белоусов. Осторожный и переляканий. Я ваще удивился, что он до выборов подал голос. Кстати, о чем это он, ве равно не понял.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Gdemoiprobel 19.10.2010 14:04
Согласен, шум выгоден только тем, кто знает что еще раз таким путём как пришёл к власти ему не получится !!! А кричать что выборы будут фальсифицирован ы, это мы все можем. Тем более что нынешний мэр ещё при власти и ничего не меняет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100