Міський голова Черкас Сергій Одарич звинуватив облдержтелерадіокомпанію «Рось»  у цензурі. Про це він заявив у своєму Інтернет-щоденнику.

«Цілих три тижні ми домовлялися про ефір на обласній державній телерадіокомпанії «Рось» для мене як кандидата на посаду міського голови, для міської та обласної організацій Партії Вільних Демократів. Були різні відмовки й «відфутболювання» моїх працівників. Найшвидше вдалося домовитись обласній організації – завдяки тому, що очолює її список чинний депутат облради Любов Майборода. Згодом надали ефір міській організації й лише сьогодні підписали медіаплан щодо моїх виходів у ефір як кандидата в мери Черкас. Думаю, я нікого не здивую тим, що ефір мені надали в далеко не рейтинговий час: приблизно о 16 та 23 годинах», - розповів мер Черкас.

Програма "Голос народу" на ОДТРК після першої трансляції "загубила" коментар виборця, який підтримав чинного мера Черкас (порівнювати з 1:23 хв)

Він також зауважив, що його дивує позиція цього телеканалу.

«Останнім часом складається таке враження, що в них іншої теми, ніж полити брудом Одарича немає. Яскравий приклад цього – програма «Голос народу». Минулого тижня на «Росі» вийшов її черговий випуск. Двоє жінок у програмі підтримали мене і дії міської влади. Цей випуск вийшов у середу. У четвер показували повтор програми, але окремі моменти вже були вирізані», - зауважив Сергій Одарич.

Він також виставив обидва відео, аби читачі щоденника мали змогу порівняти програму до і після втручання цензорів.

реклама

Коментарі  

 
-1 #9 Саша 22.10.2010 15:40
Сергей Олегович, ну если правильно : то собаки лают , караван идет ... а Вы? - реагируете на передачу ( ну так заставку трехминутную ) , вы же мер ?!-а все время плачетесь ,вам 43! а вы маленького мальчика все время делаете , вы же самурай - а вам все время страшно ! самое время звонить Бродскому !!! - Ну сколько можно жаловаться на жизнь ??? вырасти , стань мужчиной наконец !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 valkirij 21.10.2010 00:26
Вообще "Голос Народу" - заказуха чистой воды ... Её даже программой стыдно назвать ... так чернуха ... таких программ любой студент даже режисуры поплавка за неделю с десяток наклепает. И весь канал (хоть какой бы он не был) подганять под 3-5 минут любительской хрени, это уже шарлатанство...
САША Вы из Черкасс? Наверное нет. А то от вас столицей "веет"... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Детектор 20.10.2010 14:22
"Найкраща передача" і "всі дивляться"?!! :sigh: Більшої брехні я ще не чув! Це хто таке брехонув під ніком "Саша" - Уздемір?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 matumba 20.10.2010 13:10
"...Голос народу - найкраща передача Черкащини ! Всі дивляться..." Ой не могу :D Держите меня семеро :D :D НАЙКРАЩА ... ВСІ дивляться ... НУ немогу...
САША а какими критериями ВЫ пользовались чтобы так АВТОРИТЕТНО ляпнуть глупость ..."РОСЬ" вообще никто не смотрит, а тем более ВАШ "голос народу" ... тож мне проект ... Х-фактор отдыхает :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Страх Тулуба 19.10.2010 19:43
Уздемир уже вобще страх потерял.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #4 ВІКТОРІЯ 19.10.2010 18:43
СЕРГІЄ ОЛЕГОВИЧУ!ЯК НА МЕНЕ, ВИ БЕРЕТЕ НА СЕБЕ БАГАТО ЗАЙВОГО!ПОМІТНИ М Є ТЕ, ЩО СТОЇТЬ КОНКРЕТНЕ ЗАПИТАННЯ;ЧИ ПІДЕТЕ ВИ НА ВИБОРИ? А НЕ ЗАПИТАННЯ;ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ДІЮЧОГО МЕРА?ЛЮДИ ВИСЛОВИЛИ СВОЇ ДУМКИ І ТЕ, ЩО "РОСЬ" ЇХ ВИСВІТЛЮЄ НА ШИРОКУ АУДИТОРІЮ, ЦЕ ПРАВИЛЬНО,ДАВНО ПОРА!ПРИЄМНО ТЕ, ЩО КАНАЛ "РОСЬ" МІНЯЄ СВОЄ "ОБЛИЧЧЯ" І НА НЬОГО ПРИЄМНО ДИВИТИСЯ,Я СТАЛА ВИПАДКОВОЮ ГЛЯДАЧКОЮ "ГОЛОСУ НАРОДУ" КОЛИ ЙШЛА МОВА ПРО ЦІНИ,ВІДТОДІ Я НЕ ПРОПУСТИЛА ЖОДНОГО ЕФІРУ І В МЕНЕ ВИНИКАЄ ДО ВАС,ШАНОВНИЙ МЕРЕ,ЗАПИТАННЯ; А ЧОГО Ж ВИ НЕ ВИКЛАЛИ НА САЙТІ ПРОГРАМУ,НАПРИК ЛАД,ПРО ДОРОГИ?А ТАМ НА ВАС ЦЕНЗУРИ НЕМАЄ?ЧИ ТАМ ПРОСТО ЗАДІЛИ ВАШЕ САМОЛЮБСТВО І ТОМУ СОРОМНО ЗА СВОЇ ДІЇ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #3 САША 19.10.2010 16:47
Досить жалітися , бідний ви несщасний Сергій Олегович!!!
Люди кажуть правду !!! і якби Рось робила щось навмисне - негативу було б в 100 разів більше.Голос народу - найкраща передача Черкащини ! Всі дивляться , бо хочуть про мера правду почути .Займіться справами краще , отримайте таки вищу освіту, вивчіть таки мову англійску ,а , то перед йогами за вашу "вільну англійску соромно .".Раджу вам з відпустки мабудь одразу на лікарняний . Карні справи не загорами , в прокуратурі відлік іде вже на дні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Патріот 19.10.2010 11:59
ТАКЕ ВРАЖЕННЯ ЩО ПАНА УЗДЕМІРА САМОГО ПЕРЕЛЯКАЛИ НАСМЕРТЬ ЩЕ В 33-МУ РОЦІ.ТОМУ ВІН СПРИЙМАЄ ОБЛАСНУ ДЕРЖАВНУ ТЕЛЕКОМПАНІЮ ЯК ОСОБИСТУ ВЛАСНІСТЬ, І НАВІТЬ НЕ СВОЮ, А ПАНА ГУБЕРНАТОРА. ПО КОЖНОМУ КРОКУ ЖУРНАЛІСТІВ ЧЕКАЄ ДЗВІНКА ІЗ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТ РАЦІЇ. НЕ РОЗУМІЮЧИ ЩО ПЕРЕБОРОМ ІНФОРМАЦІЇ ПРО "ЄДИНУ І ПРОВЛАДНУ", ТИМ БІЛЬШ БЕЗ МОЖЛИВОСТІ ПОРІВНЯТИ ЇЇ ДОСЯГНЕННЯ НА ТЛІ ІНШИХ, ЛИШЕ ВІДШТОВХУЄ ТА ВІДЛЯКУЄ МОЖЛИВИХ ПРИХИЛЬНИКІВ. НЕЗРОЗУМЛО ДЛЯ ЧОГО ПЕРТИ НАПРОЛОМ ТАНКАМИ, ЯКЩО Й ТАК ВІДСТУПАТИ НІКОМУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 гонта 19.10.2010 11:00
Гебельс відпочиває в порівнянні з сьогоднішньою "Росью". Це ж удумати тільки, звинуватити мера в тому, що в Руську Поляну до військових автобуса немає. А от Влізло це питання взяв на контроль. Так військова частина розташована за межами міста і це обовязок голови райдержадмініст рації вирішувати питання транспортного забезпечення. До чого тут Одарич?! Ото брехуни...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100