У Черкаському районі нині чимало випадків, коли голови виборчих комісій, їх заступники та секретарі, які є представниками непровладних партій, відмовляються від своїх посад. На думку голови Черкаської районної партійної організації “Батьківщина”, депутата Черкаської районної ради Максима Колісника, причиною такого розвитку подій є тиск на членів комісії.

Колісник: Від роботи в комісіях не відмовляються тільки представники провладних партій

Колісник: Від роботи в комісіях не відмовляються тільки представники провладних партій

- У Черкаському районі 23 сільські комісії. І провладні партії отримали 89 % керівного складу цих комісій — це Партія регіонів, Народна партія і Комуністична партія. Ці три політичні сили діють узгоджено. У той же час, має місце ситуація, коли голови, заступники, секретарі - представники непровладних партій - почали відмовлятися від своєї роботи. Ці люди пишуть з тих чи інших причин відмови від роботи. У розмовах з нами вони бояться говорити про якийсь тиск, але на думку спадає, що проводиться певна робота з людьми, які від опозиційних сил працюють в комісіях. Адже від провладних партій люди не відмовляються від роботи. Тобто, складається враження, що впливають на людей, щоб вони відмовлялися від посад, - переконаний Колісник.

Він також зазначив, що Партії регіонів вдалося “навіяти страху” на людей.

- Навіть наші кандидати в депутати сільських рад від “Батьківщини”, які є діючими депутатами, бояться йти на вибори. Страх — це дуже чудовий інструмент. Партія влади використовує страх і гроші. Страх — ваш, гроші — наші, - підсумував Максим Колісник.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Україночка 21.10.2010 14:11
А ви б не боялися, коли почалися репресії 37 року? А в кожного є сім"ї.Зараз діюча влада переходить всякі межі, щоб досягти своєї мети.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Віктор 20.10.2010 22:40
Сьогодні, при такому тотальному режимі, потрібно мати громадянську мужність, щоб відстоювати свою ідею. Якщо вона є звичайно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Gdemoiprobel 20.10.2010 09:33
Просто у нас в стране оппозиция привыкла чтобы она была в большинстве! А так как не могут набрать, нет уж веры со стороны людей, вот и кричат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Кронос 19.10.2010 16:09
То шо ж вы за оппозиция, если от страха в штаны понакладывали и еще в этом признаетесь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100