реклама

реклама

Одним із найуспішніших проєктів минулого року став «Поліцейський офіцер громади», який реалізується у співпраці з міжнародними партнерами. Про це 30 січня повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко під час підсумкової наради за результатами діяльності підрозділів поліції упродовж 2019 року, інформують в поліції Черкащини з посиланням на Управління комунікації Національної поліції України.

pidsumky_npu2019_8

Проєкт запроваджено в семи областях держави, в тому числі й на Черкащині, та охоплює 206 об’єднаних територіальних громад, де проживає 1,7 мільйона осіб. Наразі вже працює 251 поліцейський офіцер громади.

Ігор Клименко додав, що саме поліцейський офіцер громади є найважливішим елементом поглиблення співпраці поліції з місцевими громадами.

«Представники місцевої влади зацікавленні в наданні якісних поліцейських послуг та створенні безпечного середовища. Це стосується не лише сіл, селищ і невеликих міст. Зокрема нещодавно до мене звернувся мер одного з міст обласного значення та запропонував допомогу у відкритті поліцейської станції (приміщення, де працює дільничний офіцер поліції, - ред). Відтак заплановано збільшення кількості офіцерів громади та запровадження проєкт «Поліцейський офіцер громади» в містах обласного значення», – наголосив Ігор Клименко.

Раніше, голова Нацполіції зазначив, що підготовка поліцейських для роботи в територіальних громадах є одним із пріоритетів поліції превенції.

slide_pog

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100