Чим ближчі вибори, тим "веселіша" соціологія оприлюднюється в Черкасах

Чим ближчі вибори, тим "веселіша" соціологія оприлюднюється в Черкасах

Центр соціологічних та маркетингових досліджень здійснив опитування жителів Черкас. Питання стосувалися виборчої кампанії та симпатій городян. Було опитано 600 черкащан. Похибка не перевищує 2,2 %. Оприлюднив результати опитування голова правління Центру Денис Колесник.

Прикметно, що за його даними 43 % черкащан запевнили, що вони не цікавляться виборами, а 3 % городян взагалі не знають, коли вони відбудуться. Більше того, згідно даних Центру соціологічних та маркетингових досліджень, не всі черкащани знають, хто є чинним мером Черкас. Так, 10,3 % думають, що це… Анатолій Волошин.

Якби вибори відбулися зараз, то їхнім переможцем став би Сергій Одарич (24,4 %), на другому місці був би Євген Влізло (23,1 %),  а на третьому – Віктор Білоусов (9,0 %). Проте, перемогу Одарича на виборах Центр оцінює доволі скептично. Мовляв, чинний мер також лідирує у списку кандидатів, за яких виборці не проголосують ні за яких обставин. Категорично не хочуть за нього голосувати аж 64, 4 % черкащан. На другому місці цього антирейтингу Микола Булатецький (34,1 %), на третьому – одіозний кандидат Олександр М’якота (32,3 %).

Характерно, що в даних опитування мало цифр і багато оціночних суджень на кшталт «в то же время основной конкурент действующего городского головы – председатель Черкасской районной государственной администрации Евгений Влизло обладает гигантским потенциалом для наращивания своего и без того значительного, сформированного в предельно сжатые сроки рейтинга», або тверджень про те, що однофамілець Сергія Одарича, Микола Булатецький та Олександр М’якота є «технічними кандидатами Одарича»…

Від «Прочерку»:

«Соціологічне опитування – як ніж. Ним можна нарізати капусту, а можна піти і когось вбити». Так влучно висловився під час прес-конференції у Черкаському прес-клубі реформ заступник голови Черкаської обласної організації Комітету виборців України Сергій Пасічник. Тож лишається тільки сподіватися, що черкащани зможуть відрізнити хто і з якою метою той «ніж» використовує…

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Mylene 19.10.2010 23:49
Це Дениска нарешті помстився Одаричу за те, що він такого видатного "соціолога" не пригрів і місця ситного йому не знайшов - "ФОМ-Украина" на фоні його видатної роботи нервово смалить за сараєм :-) Шкода, вибори місцеві рідко, а ПР хоче зробити їх ще рідше - такий "цєнний кандідат" пропадає :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Альона 19.10.2010 21:07
Шановні адміністратори сайту Прочерк, будь-ласка замініть фото черепашки на фото Дениса Колесника, щоб люди бачили хто саме їх обманює. Можливо, надалі "Дениси" та їм подібні будуть хоч якось відчувати відповідальніст ь за свої "дослідження". Денисе! Ну як так можна: всі в двері - а ти у вікно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 доктор 19.10.2010 17:35
Да Дениска , як був *** так і залишився , і не соромно ***писати , самому не смішно ? На наступний раз пиши Влізлу 99 % Піпл схаває.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #4 Gdemoiprobel 19.10.2010 14:02
С одной стороны смешно, что 10% не знают, но с другой, всё верно. Люди просто не знают и не интересуются этим всем... Потому что устали от криков и пустых обещаний ! Единственный выход который я вижу, это приход партии Регионов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 ля-ля-ля 19.10.2010 12:31
Денис Колесник - це той, що є кандидатов мери? Уже другу каденцію?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Трентон 19.10.2010 12:29
Як би я прилетів із іншої Галактики,і ,не знаючи хто є хто,я все одно ніколи не проголосував би за ВЛІЗЛО.Адже прізвиська,які потім ставали прізвищами,чіпл ялися до певної людини не просто так... :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Артём 19.10.2010 12:15
Ну понятно, что заказняк от регионов... 23% они себе нарисовали...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100