Пасічник: Не все спокійно з виборами мерів усіх міст обласного підпорядкування

Пасічник: Не все спокійно з виборами мерів усіх міст обласного підпорядкування

Цілком реальною видається ймовірність проведення повторних виборів міського голови Канева. Про це під час прес-конференції заявив заступник голови Черкаської обласної організації “Комітет виборців України” Сергій Пасічник.

За його словами, по всіх містах обласного підпорядкування склалася парадоксальна ситуація з міськими головами.

- Так, доволі скандальна ситуація зараз формується по Каневу. Уже є ряд звернень від політичних партій та громадських організацій по ситуації навколо міського голови Василя Коломійця, тому що там досі незрозуміла ситуація щодо реєстрації його як кандидата. І зараз є ряд звернень до ЦВК та до Президента з боку громадськості та з боку політичних партій. Зокрема, тут доволі серйозний перелік — це і партія “Союз. Чорнобиль. Україна”, яка його висуває, Комуністична партія, партія “Реформи і порядок”, Соціалістична партія, Партія дітей війни... Цілий перелік суб'єктів виборчого процесу, які незадоволені цією ситуацією. Необхідне втручання. Враховуючи значний відсоток ліквідаторів та постраждалих від ЧАЕС у Каневі і те, що кандидат Коломієць висувається від партії “Союз. Чорнобиль. Україна”, його зняття і неучасть у виборах може спричинити до того, що вибори доведеться проводити повторно, - зауважив Пасічник.

Також він пригадав Смілу, де Партія регіонів ставила на одного свого кандидата, а потім вирішила, що є більш прохідна персона.

- Цікава ситуація складається у Золотоноші; використано “чорний піар” по відношенню до кандидата Бодрова — чинного мера Умані. Тобто, ми бачимо, що по найбільш серйозних пунктах — містах обласного підпорядкування, є ряд цікавих технологій. І чим більше до дня виборів, тим більше ми побачимо всього цікавого, не завжди позитивного і не завжди законного, - підсумував заступник голови Черкаської обласної організації “Комітет виборців України”.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100