У середу, 16 травня, постановою Київського апеляційного господарського суду до комунальної власності міста повернуто приміщення Черкаської музичної школи №1 ім. Лисенка. Як повідомила головний спеціаліст-юрисконсульт відділу судового супроводу Лідія Літовкіна, яка виграла цей суд,  це – справжня перемога Черкаської міської ради у боротьбі за приміщення Черкаської музичної школи №1. Судовий спір про його повернення у власність громади міста тривав ще з 2006 року.


Лідія Віталіївна розповіла, що будівля цього навчального закладу вибула з комунальної власності поза волею Черкаської міської ради. Свого часу його продала ТОВ «Будівельні технології» Соснівська районна рада.

У суді першої інстанції справу за позовом прокурора м. Черкаси в інтересах Черкаської міської ради до ТОВ «Будівельні технології» про витребування з незаконного володіння Черкаської музичної школи №1 ім. Лисенка виграти не вдалося. Господарський суд Черкаської області під головуванням судді Скиби Г.М. відмовив у задоволенні позову.

Цього тижня Київський апеляційний господарський суд скасував це рішення та прийняв нове, яким задовольнив позов про повернення майна до комунальної власності міста. Рішення суду набрало законної сили з моменту його проголошення.

Наступним кроком буде реєстрація майна в БТІ. Приміщення музичної школи і надалі використовуватиметься за призначенням. Про це інформує прес-служба міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Оксана Колісник 19.05.2012 15:41
Цитую Черкащанин:
Цитую Оксана Колісник:
А я чомусь думаю, що без дирекції школи б ніхто і пальцАми не ворухнув би.


Ось тільки сподіватись, що в тому приміщенні будуть навчатись діти і приміщення передадуть музичній школі - марна справа, оскільки в бюджеті нашого рідного міста не знайдеться коштів, щоби відновити аварійне приміщення, а їх потрібно ой як багато. І в світі недавніх подій - переселення музичної школи № 2, навряд чи буде так, як цього бажає дирекція школи. Ось пройде час тоді подивимось, як міська рада ним розпорядиться. Усим добра і злагоди. Слава Україні!
А, знаєте, давайте дивитися не тоді, коли пройде час, а постійно їм на руки. Тоді шанси збереження цього приміщення саме для музичної школи зростатимуть. Я так думаю, що найближчим часом міська влада, яка вс...сь на "культурному фронті", поостережеться. Далі - все залежить від нас.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Черкащанин 18.05.2012 15:17
Цитую Оксана Колісник:
А я чомусь думаю, що без дирекції школи б ніхто і пальцАми не ворухнув би.


Звичайно, чужими руками забрати у покупця частину приміщення, до речі на фото відображене не те приміщення про яке йде мова, не повернути кошти покупцю (а кошти то від реалізації аварійного приміщення надійшли саме до міської ради), а потім продати "собі в карман" - це звичайна для нашого міста справа. Ось тільки сподіватись, що в тому приміщенні будуть навчатись діти і приміщення передадуть музичній школі - марна справа, оскільки в бюджеті нашого рідного міста не знайдеться коштів, щоби відновити аварійне приміщення, а їх потрібно ой як багато. І в світі недавніх подій - переселення музичної школи № 2, навряд чи буде так, як цього бажає дирекція школи. Ось пройде час тоді подивимось, як міська рада ним розпорядиться. Усим добра і злагоди. Слава Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Оксана Колісник 17.05.2012 18:07
Ось і прокуратура вже хвалиться тим, що це саме завдяки її старанням школу було повернуто. Як кажуть: "у перемоги - купа батьків..." А я чомусь думаю, що без дирекції школи б ніхто і пальцАми не ворухнув би.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Alex 17.05.2012 15:56
Ай-да, Сосновка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Ужасть 17.05.2012 15:11
Опаааа... а хто ж его и за какие шекели продавав??? Опять залетные Олийны и Волошин с комплектом метсных депутатов типа Булатецкого, Мамалыги, Мушиека??
Где пан Ню-Ню??? Дайте разъяснение мне темному! Вы кстати не были на пересчете тех шекелей???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100