реклама

реклама

На Черкащині підготувалися на випадок появи в області хворих на коронавірус. Про це під час сьогоднішньої інспекції в Черкаську міську інфекційну лікарню заявив заступник голови Черкаської ОДА Юрій Лесюк.

IMG_20200226_111951

Зокрема, вже сьогодні готові приймати хворих, якщо вони з’являться, у Черкаській інфекційній лікарні і інфекційному відділенні Уманської міської лікарні.

Наразі в Черкаській інфекційній лікарні готові приймати хворих 17 боксів, а в уманській лікарні 10-12 боксів.

IMG_20200226_111634

За словами Юрія Лесюка, якщо, не дай Бог, хворих буде значна кількість, можна буде перепрофілювати також терапевтичні відділення деяких районних лікарень.

Як пояснила директорка Черкаської інфекційної лікарні Світлана Волгіна, за стандартами хворих на небезпечні інфекційні хвороби мають лікувати у спецприміщеннях – боксових палатах. Туди потраплятимуть пацієнти, які звернулися до сімейного лікаря або до швидкої медичної допомоги зі скаргами, котрі можуть викликати підозру на коронавірус. Також хворі можуть звернутися до інфекційної лікарні безпосередньо.

Черкаська інфекційна лікарня має в своєму розпорядженні один апарат штучної вентиліції легень і 4 кисневих концентратора. Персонал повністю навчений боротися не лише з грипом і коронавірусом, а й з такими небезпечними хворобами, як чума і холера. Про це інформує "Прочерк".

IMG_20200226_111417

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наша відповідь китайському вірусу – черкаський підприємець купив костюм хімзахисту

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 стабилизец 26.02.2020 14:25
будут оглушать вирус чайником по голове и складывать в пластиковые коробочки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100