Дирекція черкаської загальноосвітньої школи № 22 зробила подарунок для своїх учнів: на випускний на подвір’ї закладу відкрили фонтан.


– Ідею створити «родзинку» в школі ми виношували давно. Але будь-яка хороша справа супроводжується значними коштами. Тому, коли вирішили побудувати фонтан, шукали різних можливостей оптимізувати витрати для втілення ідеї, – розповідає директор школи Руслан Ткалич.

Робота фонтану є економною, адже електродвигун витрачає лише 80 Вт. Розміри фонтану – 4 на 2 метри. Струмінь води досягає 3,5 метрів. Є можливість змінювати різні насадки. Дно та стіни викладені камінням, навкруги висаджені різноманітні рослини. Невдовзі фонтан огородять.

Фонтан уже став улюбленим місцем збору для цілого мікрорайону, запевняють у прес-службі Черкаського міськвиконкому. Сюди приходять на прогулянку родини, кидають у нього копійки, а дехто навіть намагається у ньому скупатися.

– Жодна школа Черкас не має фонтану. Керівництво міста, колеги-директори приїжджали дивитися на нього, хтось планує перейняти досвід, – розповідає Руслан Володимирович.

У планах школи – побудувати футбольний майданчик зі штучним покриттям, оскільки шкільні команди є постійними переможницями з різних видів спорту на міському, обласному та всеукраїнському рівнях.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100