Збірна команда працівників Черкаської міської ради з перемогою повернулася із смт Чорнобай, де проходили зональні змагання обласної спартакіади серед держслужбовців та осіб місцевого самоврядування.

Із черкащанами змагалися держслужбовці Черкаського, Чорнобаївського, Чигиринського, Золотоніського, Кам’янського районів і міста Золотоноші.

Спортсмени традиційно визначали сильніших у футзалі, волейболі, тенісі настільному, шахах та шашках.

Команда Черкас у складі Олександра Гаврилова, Сергія Гнатенка, Віктора Дем’яненка, Руслана Стемповського, Ярослава Гордієнка, Віталія Москаленка, Юрія Івченка та Анатолія Стойка впевнено перемогла у футзалі.

Не було рівних і для черкаських волейболістів – Володимира Гусаченка, Руслана Регурецького, Олексія Литвина, Володимира Скляра, Сергія Очеретнього, Андрія Поліщука, Олександра Кожоми та Анни Шепер. Золоті нагороди за перемогу у шахах приміряв Василь Маринкевич і Оксана Поліщук у шахах,  Лариса Ус – у шашках. У настільному тенісі Ірина Деньга здобула срібло, а Петро Назаренко – бронзу.

Фінальна стадія змагань відбудеться 9 червня у черкаському СК «Манеж», повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100