У перших числах травня завершилась Деклараційна кампанія 2012 року, під час якої громадяни декларували доходи, одержані минулого року. Мільйонери Черкащини задекларували 296,3 млн. грн. минулорічних доходів. Про це повідомила заступник голови ДПС у Черкаській області Тетяна Проценко.

“Найбільше мільйонерів проживає у місті Черкаси – 14 осіб, - наголосила Тетяна Проценко, - по троє – у Корсунь – Шевченківському та Шполянському районах, по двоє – в Уманському та Звенигородському районах”.

Із зазначеної кількості мільйонерів 8 (26%) отримали інвестиційний прибуток, 8 (26%) - дивіденди, 5 (16%) – дохід від оренди та продажу нерухомості, 3 – іноземний дохід, 1 – виграш в Лото Забава в розмірі 1 млн. грн., 6 громадян – інші доходи.

“ДПС у Черкаській області приємно відзначити, що така кількість мільйонерів на Черкащини є найбільшою за всі роки, - зазначила Тетяна Проценко, - їх кількість, порівняно з попередніми роками, зросла в 2 – 2,5 рази”.

ДПС у Черкаській області дякує всім громадянам, які виконали свій конституційний обов’язок і добровільно задекларували доходи, отримані у 2011 році. Про це інформує прес-служба ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100