Учора на Тальнівщині відбулися обласні зональні змагання на першість області серед підрозділів Міністерства надзвичайних ситуацій Черкащини та юнаків із пожежно-рятувального спорту на призи Олексія Жирного.

В урочистостях з нагоди їх відкриття взяли участь заступник начальника Територіального управління з питань оперативного реагування та цивільного захисту Міністерства надзвичайних ситуацій у Черкаській області, підполковник служби цивільного захисту В’ячеслав Гончар, голова райдержадміністрації Микола Бардадим, голова районної ради Сергій Осипенко, міський голова Олександр Біленко, керівники структурних підрозділів та служб району.

Тальнівським МНСникам за сприяння голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба вручили новий надсучасний автомобіль комбінованого пожежогасіння.

– Такий подарунок дуже доречний, адже підрозділ МНС забезпечує у районі постійну бойову готовність із попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій. Бажаю, щоб працівникам взагалі не доводилося його експлуатувати і щоб Тальнівщину взагалі оминали надзвичайні ситуації, – наголосив Микола Бардадим.

На урочистості був запрошений настоятель Свято-Петропавлівського храму отець Михайло, який здійснив обряд освячення та благословив пожежників для рятування життя і здоров’я людей у надзвичайних ситуаціях, інформує відділ з питань внутрішньої політики апарату Тальнівської райдержадміністрації.


реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Клінтон 18.05.2012 23:02
Цитую Василь:
а я думаю, чому сусід в робочий день - а п'яний :)

Так п'ятниця ж! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Василь 18.05.2012 20:32
а я думаю, чому сусід в робочий день - а п'яний :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Клінтон 18.05.2012 13:33
Цитую апарат Тальн.РДА:
...за сприяння голови Черкаської облдержадмініст рації Сергія Тулуба вручили новий надсучасний автомобіль...

Таки посприяв? І тут? У нього дома, мабуть, цілий склад квартир, машин, телевізорів, холодильників.

"У меня дедушка на гуталиновой фабрике работает. У него этого гуталина - завались. Вот и шлет кому попало" (с)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100