Учора в обласному управлінні відбулася виробнича нарада директорів лісгоспів та головних спеціалістів під керівництвом начальника Юрія Кошина. Основною темою наради став аналіз підсумків роботи лісгоспів за 4 місяці 2012 року та обговорення перспектив виконання завдань першого півріччя.

Як звучувалося на нараді, нині є значні напрацювання в питанні реалізації лісопродукції, виробничі темпи по всіх підприємствах досить позитивні, але попереду є ще багато рубежів, які потрібно подолати.

Перший заступник начальника управління Василь Горда зупинився на питанні впровадження електронного обліку деревини. Нагадав також Василь Іванович про те, що до 1 липня всі лісгоспи повинні бути забезпечені необхідним обладнанням для впровадження в майбутньому електронного обліку лісопродукції.

«Сьогодні ми зібралися задля того, щоб проаналізувати реальний стан наших виробничих справ. Слабкі місця повинні бути виправлені найближчим часом. Я не бачу в жодного лісгоспу причин, які б заважали виконувати виробничо-фінансові плани та поставлені завдання. Головне, щоб була правильна організація праці», - підсумував начальник управління Юрій Кошина. Про це інформують в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100