До чергової частини Городищенського РВ УМВС зателефонував місцевий фельдшер і повідомив, що, приїхавши на виклик, виявив труп місцевого пенсіонера з очевидними ознаками насильницької смерті.

На місце пригоди за вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група. У будинку в одній із кімнат лежало тіло дідуся, на одязі якого було видно сліди крові.

Дідусь, який мав звання ветерану праці, останнім часом проживав один, тому за ним приглядала сусідка. Того дня вранці жінка знайшла двері будинку зачиненими. Через вікно вона побачила, що дідусь лежить у ліжку, тож вирішила, що той спить. Коли увечері сусідка знову навідалась до старенького і побачила, що дідусь і досі лежить у ліжку, зрозуміла, що щось сталося, і відразу зателефонувала до лікарні. Фельдшер, який прибув на виклик, повідомив, що дідуся вбито і негайно зателефонував до міліції.

Як повідомив начальник Городищенського райвідділу міліції Сергій Випна, правоохоронці почали опитувати можливих свідків та ретельно оглядати місце події. Працівники міліції відпрацьовували раніше судимих осіб та осіб, схильних до скоєння злочинів. Згодом до поля зору міліціонерів потрапило двоє братів, які нещодавно приїхали із сусідньої області до села на заробітки. Чоловіки славились своїм неспокійним характером та пристрастю до алкоголю.

Під час розмови із чоловіками оперативники помітили, що один із них нервує та плутає покази. Затриманий зрозумівши, що його викрито, зізнався у скоєному. За його словами, того вечора він разом із братом вживав алкогольні напої. Коли випито вже було вдосталь, вони пішли додому. Але йому не спалося і він вирішив пройтися селом. Помітив, що в одному з будинків горить світло, вирішив подивитися, що там сталось. Підійшовши поближче, побачив, що в будинку спить дідусь. Чоловік вийняв шибку з вікна, заліз до будинку, узяв на кухні ножа та наніс старенькому удару в серце. Нічого в будинку не взяв, лише прихопив із собою ножа, яким скоїв вбивство, щоб заховати його на подвір’ї.

Наразі чоловік затриманий, інформує прес-служба обласної міліції. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100