Вчора депутата Черкаської обласної ради, голову обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолія Бондаренка не пустили в школу в селі Гордашівка Тальнівського району.

Бондаренко зараз об’їжджає села Жашківщини, Тальнівщини і Лисянщини, де був обраний до облради, зустрічається з жителями, щоб відзвітувать про свою роботу, і в Гордашівці в нього також була запланована зустріч. Керівництво сільської ради, в очевидь, отримавши відповідну вказівку з району, категорично заборонило не лише вчителям, а й простим жителям спілкуватись із опозиційним депутатом. Але хоч до школи Бондаренка і не пустили, він відзвітував перед гордашівцями у сільському клубі.


«Влада, перелякана наближенням парламентських виборів, зовсім про закон забула, адже не пустити депутата в державну установу – серйозне порушення. Утім, згодом я все одно зустрівся з директором школи і розпитав у неї про проблеми її освітнього закладу, бо, власне кажучи, зараз займаюсь тим, що глибоко вивчаю проблеми сільських громад», - прокоментував інцидент Бондаренко.

За тиждень Анатолій Бондаренко побував у кількох селах Жашківського, Тальнівського та Маньківського району, де відбулися звіти сільських голів.

На кількох зустрічах депутат виконав приємну місію і вручив освітянам та закладам культури DVD-програвачі.

Відвідав депутат і ТОВ «Маньківська іграшка», підприємство, яке виготовляє якісні дитячі м’які іграшки, яким би позаздрила Європа. Директор підприємства Володимир Сірван ознайомив Бондаренка з виробництвом, провів коротку екскурсію по підприємству, і розповів, що в нинішніх економічних умовах бізнесу надзвичайно складно виживать.

Користуючись нагодою, до Бондаренка звернулась одна з працівниць заводу Наталія Саврасова, оскільки оббила вже всі пороги влади, а ніяк не може оформити собі інвалідність.

«Якщо в країні найнезахищеніші верстви населення для вирішення таких елементарних питань змушені просити допомоги в депутатів, то це означає, що влада зовсім не виконує своїх функцій, а отже її треба змінювать», - зробив висновок Бондаренко і пообіцяв допомогти.

До речі, по допомогу до депутата звернулась і сама влада - начальник відділу культури та туризму Маньківської райдержадміністрації  попросила DVD-програвач, оскільки навіть на такі недорогі засоби в бюджеті немає коштів. Звісно, Бондаренко виконав прохання, але не втримався від зауваження:

«Зате більше ста мільйонів гривень на нікому непотрібний вертолітний майданчик у Пекарях під Каневом влада знайшла гроші, і ще на аеропорт для Януковича під Каневом кілька сотень мільйонів гривень знайде. Нащо їй ті облуплені сільські клуби разом з замордованими важкою працею селянами, вона дбає лише про розкішне життя високопосадовців, обдираючи як липку народ. Чим вам не феодалізм?»

Тетяна Воронцова

реклама

Коментарі  

 
0 #8 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 22.05.2012 11:24
Тем хуже для тех кто не пускает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Крук 19.05.2012 04:31
"Бондаренко зараз об’їжджає села Жашківщини, Тальнівщини і Лисянщини, де був обраний до облради" :lol: :lol: :lol:
Хоч би сам запам'ятав, що обирався до обласної ради по округу в Лисянському районі (а не в Тальнівському, де у нього багато родичів, підтримки яких так боїться влада) Жашківшина, Маньківщина також, якось (хоч і погано) жили без місцевого лідера опозиції.
А ще підкажу, що "відзвітуватися за свої роботу" потрібно і на Звенигородщині та у Ватутіно - на всяк випадок, можливо і допоможе з впізнаваністю, як через місяць до них поїде обіцяти про краще життя у статусі вже не депутата обласної ради, а єдиного кандидата від об'єднаної опозиції.

"депутат виконав приємну місію і вручив освітянам та закладам культури DVD-програвачі." - а як же месиджі про "дешеві вибори"?! :eek: Якщо із щедрості своєї і надалі даруватиме по сільських клубах, - де йому бідному взяти кошти на майже 200 програвачів?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Позиція 18.05.2012 17:01
Цитую патріот:
Цитую Бровко:
Тоха, утри носа цем ПР**уркам...

А чи може Толя утерти носа, коли сам стоїть на колінах перед владою, щоб тільки пропустили до ВР.....
Влада ПІАРИТЬ Валентина Ничипоренка з угрупування "ДОБРЯКИ",а Бондаренко Анатолій погулять вийшов!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 патріот 18.05.2012 15:32
Цитую Бровко:
Тоха, утри носа цем ПР**уркам...

А чи може Толя утерти носа, коли сам стоїть на колінах перед владою, щоб тільки пропустили до ВР.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Короп 18.05.2012 13:53
Толя! Ничипір зустрічається в будь-якій школі,в будь-який час: в Лисянському районі навіть учням уроки переносять,якщо зустріч на 10.00., то уроки розпочинаються в 12.00!!! І він не з Партії регіонів, а з громадської організації: " Ми, маємо жити краще!", сьогодні всі прикриваються громадськими ініціативами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Оксана Колісник 18.05.2012 13:50
Ну це вже повний капєц! Що називається: "образ влади". Тобто, образИна...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Бровко 18.05.2012 13:35
Тоха, утри носа цем ПР**уркам...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 та ти шо 18.05.2012 13:35
Хто голосував за Бондаренка в Тальному і Жашкові, географію не вчили? Проффесори бездипломні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100