реклама

реклама

У Києві 9 березня відбулася Всеукраїнська урочиста церемонія нагородження в конкурсі «Герої спортивного року». У різних номінаціях на переможців цьогоріч претендувала рекордна кількість черкащан – аж четверо.

IMG_20200309_175416

Так, до урочистої церемонії були запрошені чемпіонка світу ІІ Європейських ігор, срібна призерка чемпіонату Європи з самбо Анастасія Сапсай; чемпіон, срібний і бронзовий призер чемпіонату світу серед юніорів зі спортивної гімнастики, володар 3-х золотих і срібної нагород XV літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю, гімнаст Назар Чепурний; срібні призери чемпіонату світу U-23 з баскетболу 3х3 до 23 років, черкаські представники команди Нікіта Руслов, Іван Ткаченко.

IMG_20200309_180214(1)

Дехто з черкащан, як, наприклад гімнаст Назар, приїхав на церемонію просто з тренування разом зі своїм тренером. Красиво у плаття вбралася Анастасія Сапсай, хоч їй більше звичний спортивний одяг. Підтримати її приїхав і чоловік. Все ж у своїх номінаціях черкащани не перемогли, але також були відзначені цінними нагородами.

– Про те, що я претендент в номінації «Разом з олімпійцями» дізналася близько місяця тому. Це приємно і почесно, – сказала Анастасія Сапсай.

Назар Чепурний також каже, що дуже приємно бути номінованим в номінації «Зірка, що сходить». Каже, це новий досвід, це вже відзнака його досягнень.

Всього 250 журналістів та експертів голосували за кращих спортсменів по всій країні. Потім перша трійка в кожній номінації була передана до української академії спорту.

– Загалом 2019 рік був досить успішний для України, особливо гарно виступала молодь. Тож академія прийняла рішення розширити дві додаткові номінації. Загалом обирати кращих з кращих непросто. Бо гідний кожен, – зазначив олімпійський чемпіон, керівник НОК України Сергій Бубка.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100