Увечері, 19 жовтня у черкаському готелі «Дніпро» губернатор Сергій Тулуб як керівник обласної організації Партії регіонів провів прес-конференцію, де, як очікували журналісти, мала бути озвучена відповідь на компромат Бродського. Нагадаємо, що після того, як в інтерв'ю газеті «Дело» Сергій Борисович звинуватив голову Держкомпідприємництва Михайла Бродського у тому, що його підприємства на Черкащині не сплачують податки до місцевого бюджету, в інтернет-виданні «Обозреватель», яке пов’язують з Бродським, з’явилася компрометуюча інформація про Сергія Тулуба

– Щось не відчуваю оптимізму! Що таке? Все нормально? Так чому ж такі зажаті?.. – енергійно зайшов до конференц-зали Сергій Тулуб і почав організовувати присутніх: Я сам собі режисер! Тому я готовий спілкуватися!

Позитивні емоції просто таки були написані на обличчі головного регіонала області і, щоб не мучити присутніх, він пояснив, що це пов’язано з нещодавньою його поїздкою на батьківщину Кобзаря, у села Шевченкове та Моринці. Довго і детально Сергій Борисович розповідав про поїздку і про те, що хвилює селян: питання пов’язані з забезпеченням якісною водою, ремонтом доріг, освітленням вулиць, працевлаштуванням. Та головне:

Тулуб: "А оцими брудними технологіями ми займатися не будемо. Не можуть такі поважні люди розмінюватись на якісь там підтасовки..."

Тулуб: "А оцими брудними технологіями ми займатися не будемо. Не можуть такі поважні люди розмінюватись на якісь там підтасовки..."

- А чи будуть зміни на краще. А чи вони відбудуться так, як це обіцяємо ми, як Партія регіонів, партія влади? Чи це будуть знову одні обіцянки і ніяких змін не відбудеться. Оце їх саме більше що хвилювало! – зізнався губернатор і наприкінці додав: Мене дуже схвилювало те, що незважаючи на ці всі проблеми, люди все ж таки сподіваються, що саме та партійна політична сила, яку я представляю, що вона сьогодні вже довела, що вона має одне – відповідальність за свої слова.

Далі була розмова про «Нову Черкащину», «потужну політичну силу», «високий ступінь відповідальності», «нелегку спадщину», «чистоту виборів». Десь аж на 20-й хвилині розмови Сергій Борисович дійшов до конкретники питання.

– Наша позиція прозора: місцеві вибори повинні пройти за законом, чесно і демократично. Оце головна риса цих виборів при нашій участі у цьому процесі. Знаєте, до мене багато звертаються зараз різних керівників, громадських організацій, політичних сил з тим, щоб дотримуватися відкритості виборчого процесу, але я хотів би сказати і нагадати інше. Саме ці деякі лідери є професійними політтехнологами, які звикли заробляти свій імідж і робити цілі піар-компанії на неаргументованих фактах і звинуваченні інших… Я сьогодні не буду називати прізвища. Ми ще почекаємо. Але всі герої будуть названі. Обов’язково. Шановні! Давайте подивіться самі наскільки сьогодні брудною є ваша сила і ваша агітаційно-пропагандистська робота. Я хочу сказати одне: я вже бачу, що дана виборча компанія характеризується великою кількістю бруду. І ви відчуваєте кожного дня це… А оцими брудними технологіями ми займатися не будемо. Не можуть такі поважні люди розмінюватись на якісь там підтасовки, монтажі якихось там висловлювань. Подання у засоби масової інформації нарад, яких не було, або листівки якісь там ганебні. Я хотів би також сказати про те, що люди зроблять свій об’єктивний висновок, будуть обирати тих, хто робить конкретні справи, хто конкретно займається конкретною реалізацією конкретних проектів, конкретними для людей, добрими ділами. А не тих, хто багато говорить, обіцяє, а потім, навіть не прозвітувавши про свою попередню роботу, знову розказує, що він буде робити. Це неповага на мій погляд до людей… – говорив Сергій Тулуб.

– Уже представниками Партії регіонів зафіксовано 16 порушень виборчого законодавства, які вчинили різноманітні опоненти: підкуп, шантаж, погрози на адресу членів ТВК. І це тільки неповний перелік дій тих, хто заявляє про так звані репресії до себе. Я думаю, найбільшим порушенням, ви знаєте, є ті матеріали, що надруковані зараз у деяких електронних ЗМІ: «Обозреватель», «Дело». Вчора, сьогодні, кожного дня там. Ну, я це знав наперед як це робиться, – запевнив Сергій Тулуб. – Бо до мене приходили на минулому тижні групка молодих людей. Сказали, що вони готові надати послуги таких брудних видань, статей, готові зробити по нашим опонентам. Я відмовився. Вони пішли ображені, але сказали, щоб я чекав проблем… Мене попереджали наперед. І от вони зараз пішли. Це замовні брудні питання, за це заплачено кошти і я розумію не свої: звичайно, свої за таке не заплатиш. Це тільки вкрадені гроші можна за це заплатити. Я до цього відношусь спокійно. Я розумію, що це політична гра, але це брудна політична гра, бо це порушення діючого виборчого законодавства, бо я є суб’єктом цього процесу. І сьогодні наші юристи готують необхідні документи з цього приводу. Ми знаємо чиї це електронні ЗМІ, знаємо, хто це готує, це буде предметом розгляду. Але це вже інша історія.

 

реклама

Коментарі  

 
+10 #7 Мария 20.10.2010 11:08
Сергей Борисович, вы же не человек с улицы. Как можно заявлять на весь мир, что вы отпустили нарушителей закона? Вы так всех будете отпускать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #6 Ющенко 20.10.2010 10:54
Так держать - хоть один губернатор наведёт порядок!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Спостеригач 20.10.2010 10:42
"Групка людей"- це мабуть з "Антени" Хто ж в нас ще ходить мочилово пропонує.Але кого вони не "мочили" у всіх рейтинг зростав. Приклад Одарич. І хто цікаво іх до губернатора привів, відрекомендував ?
Щось журналыстыв малувато! Мабуть выдбыр жорсткий був
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Арсен 20.10.2010 10:35
Ну звичайно все замовлено за гроші. Наприклад якщо ти з БЮТу то замовляєш проти себе відкриття кримінальної справи. А якщо наприклад з Нашої України то замовляєш сидіння в тюрьмі, астму, зломаний хребет. Це така піартехнологія?
Тулуб нас має за баранів***?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Ай-я-яй 20.10.2010 09:46
Ги-ги... Чесні методи для чесних пацанів. Хай по районам поїздить і подивиться, що його підлеглі витворяють, кого і чим поливають, кому крупи і гроші розносять, а кого залякують. А то такі "білі" та "пухнасті"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Gdemoiprobel 20.10.2010 09:23
Как обычно кто то пытается чёрным пиаром понизить рейтинги... Это было, есть и наверное будет. Может кто и думает что это им поможет выиграть, но сильно в этом сомневаюсь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 Детектор 20.10.2010 09:12
Губернатор ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ (!!!) був організувати затримання тих, хто реально пропонував йому співучасть у злочині - "групку молодих людей". Чи насправді ніякої "групки" не було? Якщо не було - то заява називається брехнею. А якщо була - то УКРИТТЯМ ЗЛОЧИНУ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100