реклама
Sucurity Police

реклама

Відомий столичний скрипаль Володимир Трофімов учора в черкаському кінотеатрі «Україна» дав благодійний концерт. Організатори заходу збирають кошти на придбання слухового апарату для юної черкащанки Анастасії Іжко.

Скрипаль1

На покупку слухового апарату для Анастасії потрібно 30 тис грн. Під час концерту вдалося зібрати майже 16 тисяч.

Нагадаємо, 6 березня під час сесії обласної ради керівниця Благодійного фонду «Життя без перешкод», студентка ІІІ курсу Черкаського національного університету Владислава Семенченко звернулася до депутатів із пропозицією відвідати благодійний концерт. Голова обласної ради Анатолій Підгорний придбав 20 квитків на концерт Володимира Трофімова, проте особисто відвідати захід можливості не знайшов. На концерті не було помічено й будь-кого із інших представників обласних та міських органів влади.

Всі вони дуже багато втратили. Київський скрипаль, який виконує музику в сучасному стилі, продемонстрував черкасцям не лише свою майстерність віртуоза, а й нагадав відомі мелодії – від класичних до сучасних рокових композицій і музики із найвідоміших фільмів і телесеріалів.

До Володимира Трофімова долучилися черкаські музиканти Нодарі Росопідзе-Мурадян, Олександр Шнайдер, Дмитро Дяченко і Тетяна Батуріна.

– Цей концерт важливий не лише для Насті, а й для всіх нас, – сказала, виступаючи після його завершення, Владислава Семенченко. – Адже ми почули щось нове – приміром, рокові композиції на скрипці, каверверсії відомих творів. Я вважаю, що потрібно змінювати уявлення про скрипку, адже й сьогодні всі вважають, що на цьому інструменті можна виконувати лише класичні твори. Я хотіла показати всім, що скрипка – це універсальний інструмент, здатний надати універсальний характер, свою душу кожному музичному твору.

Владислава і Анастасія подякували всім спонсорам і учасникам концерту, які зробили його можливим. Особливу подяку вони висловили голові обласної ради Анатолію Підгорному, який власним коштом профінансував квитки для учнів музичної школи №4.

89090306_133522354763117_2209744065153466368_n

На фото: Тетяна Батуріна, Анастасія Іжко, Владислава і Леся Семенченко, Володимир Трофімов.

Для покупки слухового апарату потрібно ще більше 14 тис грн. Ось реквізити для тих, хто хоче допомогти.

88273850_704881743381811_3593937047410180096_n

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100