реклама

реклама

Віднині фільм «Пекельна Хоругва або Різдво Козацьке», знятий за сценарієм відомого казкаря з Умані Сашка Лірника, доступний для перегляду у високій якості в інтернет-мережі, повідомляє «Козацький край».

o_1dvbdkc64156eurl14ml342197iv

Показ фільму у кінотеатрах стартував 1 січня 2020 року. Навіть після завершення офіційного кіносезону фільм продовжував з тріумфом демонструватися за кордоном та у кінотеатрах по всій Україні, зокрема у військових підрозділах на Донбасі, і став одним з найкасовіших кіно цього року.

Відтепер українці можуть переглянути фільм у високій якості і в Інтернет-мережі – на сайті Sveet.tv.

Сам Сашко Лірник, пропагуючи перегляд фільму в Інтернеті, звернувся до шанувальників української культури зі своєї сторінки у Facebook: «Хто там шукав подивитися “Пекельну Хоругву”? Якраз на карантині для всієї родини. Ростіть українцями ! Ось посилання

Довідка

Фільм-казку знято на основі книги українського казкаря і сценариста Сашка Лірника «Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги і козацький рід». У сюжеті фантазійно поєднані ангели і чорти, рай і пекло, домовики і ворожки, а також підземелля, показуючи глядачеві розмаїту нечисть з давніх українських сказань та легенд. У цьому світі все балансує між світлом і темрявою. У цій казці герої потрапляють у часи Запорізької Січі — вольності українських козаків, які відчайдушно і сміливо захищали рідну Україну-Гетьманщину та не боялися ні чортів, ні смерті, були сміливими і мужніми.

Паралельно у фільмі розкривається тема цінностей на прикладі української родини, де головні герої козак Михтод та його дружина Одарка, виховували сина — молодого козака Семена (Григорій Бакланов). Як батьківська підтримка і віра та материнська любов дають людині силу і наснагу для вирішення життєвих негараздів. За сюжетом, головний персонаж — козак Семен потрапив у пастку до рук чорта, котрий хотів його обдурити і вбити. Втім, він не втратив надії і віри в те, що вибереться з лап нечистої сили.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 haІf life 07.07.2020 12:44
Так, в кінотеатрі я б заплатив. Але дивитись на моныторі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Інокєнтій 20.03.2020 10:36
Цитую Андрій:
Це добре, але ніхто не говорить, що перегляд онлайн цього фільму коштує 69,0 грн.

Тю! Все, що викладене в інтернет ЛЕГАЛЬНО - має свою ціну. А ти звик тільки крадене дивитися? :lol:
У кінотеатрі ти заплатив би мінімум 80 грн, а зараз вдома можеш подивитися за 65 грн.
Сходи в продуктовий магазин (єдине, що зараз відчинене) - подивися, чи багато ти там на ці гроші купиш?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Андрій 20.03.2020 08:33
Це добре, але ніхто не говорить, що перегляд онлайн цього фільму коштує 69,0 грн.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100