реклама

реклама

З метою очищення ринку алкогольних напоїв від фальсифікату працівниками податкової міліції з початку 2020 року вже виявлено та припинено діяльність 2 підпільних цехів по виробництву фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції, виявлено 45 фактів незаконного обігу підакцизних товарів.

111 З незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 11 млн. 404  тис. грн.,  у т.ч.:

- 344 дал спирту на суму 659 тис. грн.;

- 795 дал алкогольних напоїв на суму 1 млн. 539 тис. грн.;

- 29 тис. 553 пачки тютюнових виробів на суму 1 млн. 21 тис. грн.;

- 278,7 тон паливно-мастильних матеріалів на суму 6 млн. 384 тис. грн.

За матеріалами, зібраними співробітниками податкової міліції області, судами прийнято рішення про конфіскацію із незаконного обігу спиртовмісних рідин на суму 3 млн. 341,7 тис. грн.

Слідчими податкової міліції Черкаської області здійснюється досудове розслідування по 6 кримінальних провадженнях за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту фальсифікованих алкогольних напоїв, відповідальність за що передбачена ст.204 Кримінального кодексу України.

З початку 2020 року закінчено досудове розслідування у 2 кримінальних провадженнях за ст.204 Кримінального кодексу України, шляхом направлення до суду з обвинувальним актом.

В черговий раз податкова міліція Черкаської області попереджає, що вживання фальсифікованого алкоголю небезпечно для Вашого ЗДОРОВ`Я.

Купуючи фальсифікат, громадяни покривають незаконну діяльність, ухиляються від сплати податків і заохочують скоєння злочину.

Прохання небайдужих громадян інформувати про відомі їм факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів сумнівної якості за телефоном Головного управління ДФС у Черкаській області (0472) 339195.

Податкова міліція Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100