Багато хто пов'язує ініційовані міліцією справи проти помаранчевих керівників Лисянського району саме намірами Вадима Льошенка обратись від Лисянщини депутатом обласної ради

Багато хто пов'язує ініційовані міліцією справи проти помаранчевих керівників Лисянського району саме намірами Вадима Льошенка обратись від Лисянщини депутатом обласної ради

Кандидатами у депутати до Черкаської обласної ради по одномандатному мажоритарному округу №19 (Лисянський район) йдуть: заступник губернатора, керівник апарату Черкаської обласної державної адміністрації Льошенко Вадим Олексійович (від Партії регіонів), голова Лисянської районної ради ветеранів Теліженко Тамара Лаврентіївна (від Комуністичної партії України), радник заступника голови Верховної Ради України Миколи Томенка Бондаренко Анатолій Васильович (від «ВО «Батьківщина»), акушерка жіночої консультації Лисянської центральної районної лікарні Поліщук Олена Володимирівна (від партії «Наша Україна»), приватний підприємець Галушка Андрій Олександрович (від Партії Вільних Демократів), підприємець Миколенко Олександр Миколайович (від «ВО «Свобода»)

По округу №20 (Лисянський район) кандидатами в депутати до обласної ради висунуто таких осіб: директор Лисянської філії ТОВ «НВФ «Урожай» (с. Чаплинка) Рудишин Вадим Костянтинович (від Партії регіонів), заступник голови Придніпровського райвиконкому в місті Черкаси Мушієк Михайло Григорович (від «ВО «Батьківщина»), голова Лисянської районної ради Бесараб Володимир Михайлович (від «Нашої України»), Мороз Юрій Петрович (від «Сильної України»), Лоскуєв Василь Леонідович (від партії «Зелені»), Акопян Карен Лаврентович (від партії «Нова політика»), Чупраков Анатолій Григорович (від «Партії зелених України»), учитель історії Вотилівського навчально-виробничого комплексу Лациба Владислав Володимирович (від Партії Вільних Демократів), Маловічко Юрій Павлович (від «Аграрної партії»), Олійник Віталій Васильович (від «Народно-демократичної партії»).

Як бачимо, у двох списках є багато відомих політиків від полярних партій: це і екс-губернатор Вадим Льошенко (який був очільником черкаських соціал-демократів Віктора Медведчука, потім знайшов порозуміння з БЮТ, а нині «розбудовує» Партію регіонів), і голова обласної організації «Батьківщини» Анатолій Бондаренко (сумніви стосовно справжності його диплому про вищу освіту дають підстави владі зайвий раз критикувати опозицію), і Михайло Мушієк (людина регіонала Володимира Олійника, ймовірний кандидат від «Батьківщини» до переходу в провладну коаліцію «За майбутнє Черкащини»), і Володимир Бесараб (який відкрито  заявив про тиск міліції на помаранчевих чиновників) тощо. Тож у виборців є можливість обирати між яскравими представниками провладних партій і опозиціонерами. Звичайно, якщо опозиція спроможеться це право захистити…

реклама

Коментарі  

 
+5 #5 ВСЕ ЗНАЮ 20.10.2010 21:13
**** либиться з бігборда:
Бужанам - "труба",
Лисянам - "тюрма",
а остальним всим хана!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Бумеранг 20.10.2010 21:08
Сьогодні в Лисянці проводили опитування серед жителів, чи будуть голосувати за Льошенка. В опитувача був аркуш, в якому він зазначав прізвища та ініціали опитуваних осіб, і якщо виборець голосуватиме за Льошенка, то ставиться знак "+", якщо за іншого кандидата - "-", а якщо не повідомив, або не визначився - "0". Так от, навпроти всіх прізвищ стояла позначка "0". Люди реально бояться переслідувань з боку влади за "инакомыслие". Постає питання, а що це за опитування таке із зазначенням прізвищ в маленькому містечку, де всі один одного знають?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Ы 20.10.2010 17:16
Лисянська філія ТОВ «НВФ «Урожай»,які мають земельні угіддя в Лисянському районі,тобто орендують в селян,непорядні до крику!
Розрахунок по земельних паях,для них,це головоломка,як обдурити,щось підсунути зіпсоване.
Від них селяни хочуть поскоріше позбавитись! Це креатура провладної партії.
О.Васецький,Рудиш ин-філія ТМ "Наша Ряба"
Жодного голосу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Місцевий 20.10.2010 16:48
Смішно спостерігати, як Льошенко зараз із шкіри лізе, щоб отримати голоси виборців. Закидує установи різними подарунками, в лікарню подарував кардіомонітор, який там вже є. Чому ж він жодного разу не був у Лисянці за часів свого губернаторства? А зараз так сильно "переймається" бідами Лисян. Але нас не обдуриш, знаємо ми ці "цукерочки" перед виборами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 гонта 20.10.2010 15:50
Жителі Лисянки! Обирайте своїх! Женіть окупантів! Добра від них не дочекаєтесь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100