До дільничного інспектора Смілянського міськвідділу міліції зателефонув 40-річний житель села Плескачівка Смілянського району, щоб повідомити, що вранці в своєму будинку знайшов мертвою співмешканку.

Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала за вказаною адресою, виявила тіло 32-річної місцевої жительки, яка лише місяць прожила в цьому будинку із своїм співмешканцем, із очевидними ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці розпочали роботу із пошуків зловмисника, який скоїв злочин. Від жителів села міліціонери дізналися, що співмешканці часто сварилися та разом зловживали алкоголь. Чоловіка, який знаходився вдома поряд із тілом понівеченої жінки,  затримали та доставили до міськвідділу міліції, де під час допиту він розповів про те, що сталося в будинку того вечора.

Затриманий пояснив, що його співмешканка полюбляла випити, на що витрачала більшу частину грошей, які він заробляв. Через це молоді люди сварилися. Напередодні ввечері чоловік повернувся додому і знову побачив співмешканку у нетверезому стані. Чоловік вирішив її провчити: почав її бити руками по обличчю. Потім йому рук потрапила дерев’яна палиця, якою він продовжив своє «виховання». Чоловік не зупинився навіть тоді, коли жінка знепритомніла і впала на підлогу. Щоб заспокоїтися, чоловік пішов відпочивати на горище сараю. Прокинувшись вранці наступного дня, чоловік увійшов до будинку і побачив, що його цивільна дружина лежить на тому ж місці, де увечері знепритомніла від побиття. Впевнившись, що тіло жінки було без ознак життя, повідомив про випадок правоохоронцям.

Згідно висновку судово-медичної експертизи, встановлено, що смерть жінки настала внаслідок заподіяних їй тілесних ушкоджень.

Наразі зловмисника затримано, речові докази вилучено. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

За таке діяння законодавство передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Подальшу долю 40-річного чоловіка визначить суд, інформує прес-служба обласної міліції.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100