На масову екскурсію до черкаського міського зоопарку завітали учні 1-7 класів загальноосвітньої школи № 2, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому. Близько двохсот вихованців навчального закладу вирішили своїм квитком підтримати розвиток зоологічного парку.


– Така ідея з’явилася у мене, коли я завітала до зоопарку під час проходження стажування в мерії міста у «Школі юного менеджера» і вирішила зробити свій внесок у розвиток закладу, – розповідає ініціаторка акції Олександра Горущенко.

Більшість учнів вперше побувало у зоопарку. Вони разом із вчителями готувалися до акції: вивчили вірші та загадки про тварин, намалювали малюнки, що згодом продемонстрували працівникам та відвідувачам зоопарку. Дітлахам найбільше сподобалися жителі тераріуму та контактної зони.

– Цьогоріч це у нас перша багаточисленна екскурсія. Дуже приємно, що школярі не байдужі до світу тварин, – розповідає заступник директора зоопарку Андрій Ладнов.

Співпраця зоопарку із закладами освіти в місті триває вже не перший рік. Так, традиційними стали уроки зоології для школярів саме на базі зоопарку. За словами адміністрації закладу, сюди на екскурсію приїздять не лише черкащани, а й відвідувачі зі всієї України і навіть закордону. Нагадаємо, що невдовзі територія зоопарку збільшиться удвічі, з’являться нові тварини та об’єкти.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100