На офіційному сайті Кабінету Міністрів («УРЯДОВИЙ ПОРТАЛ») розміщено  матеріал про звернення голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського до Прем'єр-міністра України з проханням винести догану 13 урядовцям та позбавити їх премії. Цитуємо оригінал:

«Я написав Миколі Азарову доповідну на 13 міністрів з проханням позбавити їх премії за вересень та винести їм догану за те, що вони не виконують доручення Президента і Прем’єр-міністра  з дерегуляції», – заявив Михайло Бродський.

скрин з сайту Кабміну

скрин з сайту Кабміну

Зокрема, голова відомства відзначив, що мав серйозний конфлікт з Міністром регіональної політики та будівництва через те, що Держкомпідприємництво наполягало на зменшенні кількості ліцензованих видів робіт в системі Мінрегіонбуду  з 700 до 100.

Крім того, як розповів очільник Комітету, на нараді в Адміністрації Президента він довів до відома Президенту України імена 13 голів обласних державних адміністрацій, які відмовилися відкривати єдине вікно. Серед них – Хмельницька, Рівненська, Закарпатська, Кіровоградська, Волинська, Харківська області.

Михайло Бродський  також повідомив, як під час однієї з перевірок дотримання обласними адміністраціями законодавства, що регламентує розвиток бізнесу, підприємці поскаржилися на голову Черкаської області Сергій Тулуба, який змушував їх платити у благодійний фонд. Про це голова Держкомпідприємницва розповів на нараді за участю Президента, а Сергій Тулуб, замість подати у відставку чи спростувати таку інформацію, почав озвучувати  неправдиві заяви».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100