Збереження районних рад об'єктивно вигідне "Батьківщині", чиї вихідці їх контролюють. Наталія Коваленко - голова "Батьківщини" у Черкасах

Збереження районних рад об'єктивно вигідне "Батьківщині", чиї вихідці їх контролюють. Наталія Коваленко - голова "Батьківщини" у Черкасах

Після виборів 31 жовтня на Черкаси чекають ще одні вибори – до районних рад. Про це під час прес-конференції заявила депутатка Черкаської міської ради Наталя Коваленко. За її словами, Київський апеляційний адміністративний суд розглянув справу щодо визнання протиправним та скасування рішення Черкаської міської ради «Про неутворення районних у м. Черкаси рад». За результатами судового розгляду апеляційну скаргу Черкаської міської ради було відхилено. Суд залишив у силі постанову Соснівського районного суду м. Черкаси від 25.05.2010, чим підтвердив незаконність рішення Черкаської міської ради від 19.11.2009 № 5-226 «Про неутворення районних у м. Черкаси рад». Таким чином, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Соснівська та Придніпровська районні у м. Черкаси ради V скликання здійснюватимуть свої повноваження до обрання у встановленому Законом порядку нового складу цих рад.

- Це призведе до того, що нас чекають ще одні вибори до районних рад. Це будуть позачергові вибори і вони мають бути профінансовані із міського бюджету, оскільки терміни порушені і вже не можна зараз провести цю виборчу кампанію. А територіальна виборча комісія своєю постановою, у якій не було передбачено утворення районних у місті виборчих комісій для формування районних рад, створила велику проблему для бюджету та громади міста, - пояснила депутатка.

 

реклама

Коментарі  

 
+2 #7 Я 22.10.2010 20:01
А ви не в курсі, що депутатам зарплату не платять!??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 sladmaks 21.10.2010 10:34
to Кронос.Какая-то не стыковка. Головы от БЮТа, а Олийнык регионал. Кто с кем и против кого? И о какой оплате судьям можно говорить, когда там уже "походил" с мешком денег Бродский? Просто, его с Одаричем наглости нет предела, и судьи, в кои веки, стали на сторону Закона! А выборы в райрады точно надо провести за счёт Одарича.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #5 Спостеригач 21.10.2010 09:50
А Коваленко не думает, что люди могут подняться и потребовать не финансировать выборы этих трутней. Это ведь непросто бюджет города. Это наши налоги. И их лучше пустить на разницу в тарифах, а не на выборы еще одного совершенно бесполезного,пр оедающего деньги учителей, медиков, пенсионеров органа власти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Виборець 21.10.2010 09:34
Якщо так думати-то нащо ті депутати,ради-царя батюшку назад -дешево і швидко.Залишити виконавчу владу -вона бистро наведе порядок......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Виборець 21.10.2010 09:16
О так Одарич нам свиню підсунув.Пропоную через суд стягнути кошти з усіх хто приймав таке рішення,про ліквідацію рад.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Кронос 21.10.2010 09:10
Сегодня в райрадах все головы и замы БюТовцы. Приложив мощь и влияние регионала Олийныка, не поскупились оплатить в апеляционном суде за одиозное решение, которое сохраняет керуючей справами Приднепровского райисполкома Коваленко и ее друзьям из команды Олийныка тепленькие и непыльные должности.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 Юлія Володимирівна 21.10.2010 09:00
Наталя явно переживає за своє робоче місце, а не за економію бюджету міста, а ще каже, що вона патріот і працює за ідею. Боїться залишитись без рботи. Районні ради без повноважень, працюють лише соціальні служби. Вони можуть це робити і в підпорядкуванні міста, до речі з більшою зарплатою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100