Як повідомлялось раніше, Канівської міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу стосовно керівника танцювального колективу, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 137 КК України, яка в липні 2011 року під час екскурсійної поїздки до міста Канева неналежно виконала свої професійні обов’язки щодо охорони життя та здоров’я ввірених їй 2 неповнолітніх, які під час купання в річці Дніпро загинули внаслідок утоплення.

Так, в травні 2012 року вказану особу Канівським міськрайонним судом визнано винною у вчинені злочину та засуджено до 4 років позбавлення волі з позбавлення права обіймати керівні посади в органах освіти строком на 2 роки. Але на підставі ст.75 КК України засуджену звільнено від відбування основного покарання з іспитовим строком на 2 роки.

Не погоджуючись з рішенням суду державним обвинувачем внесено апеляцію на невідповідність призначеного судом покарання тяжкості вчинення злочину та особі засудженої внаслідок його м’якості.

На даний час справа розглядається Апеляційним судом Черкаської області. Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100