Депутати Черкаської міської ради на сьогоднішній сесії виділили 1,2 мільйони гривень з міського бюджету на заміну контактної мережі та придбання шин для тролейбусів КП «Черкасиелектротранс». Ця сума дозволяє покрити мінімальну потребу тролейбусного парку.

800 тисяч грн. направлять на капітальний ремонт тролеї та заміну аварійних опор. Іще 400 тисяч грн. використають на придбання нових шин.

Разом з тим, депутат Віктор Білоусов, який вже не вперше виступає на захист тролейбусників, на сесії зауважував, що керівництво підприємство просило кошти, виходячи «з розрахунків мінімальної потреби».

– Я прошу збільшити видатки на заміну контактної мережі до 1,9 млн. у тому числі на заміну 15 аварійних опор, – зазначив Віктор Білоусов.

– Але ви не врахували, що кілограм нової мережі ми будемо купувати по 110 гривень. У проекті рішення забули врахувати, що кілограм знятого дроту здається по 47 гривень. А це практично половина вартості. Тому виконком і рекомендує міськраді затвердити видатки в розмірі 800 тисяч гривень на ремонт тролеїв, – зауважив Сергій Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100